Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРУДНА Мирка Васиљевић! Глумица и фудбалер Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут!

Мирка Васиљевић и њен невенчани супруг Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут.

1621922159_52210_svadba-25052019-00056_f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица је у петом месецу трудноће, а срећне вести су поделили са члановима својих породица. И једно и друго су желели још наследника, а глумица и у другом стању ради пуном паром. Она и Вујадин се ускоро из Љубљане враћају у Београд, јер почиње фудбалска пауза, док ће глумица лето да проведе углавном радно. Васиљевићева почиње снимање нове серије, а поред тога води рачуна и о троје деце.

У интервјуима за медије Мирка је већ говорила о томе како прижељкује да поново постане мајка:

- Јако ми драго што је протекле године било доста принова. То ми увек измами осмех на лице. То су дивне вести. Искрена да будем, ја бих волела да се још једном остварим у улози мајке.

Пошто наше најмлађе дете сада има шест година, мало човек и заборави те тренутке, па се ја зажелим тако нечега. Године су пред нама, никада нисмо ни рекли да смо ставили тачку на то, да смо ставили три тачке (смех). Волела бих да добијемо још једно дете. Нема ништа лепше од велике породице. Ми функционишемо као прави мали тим - истакла је Мирка неколико месеци пре него што је сазнала да је у благословеном стању. Мирка јуче није одговарала на позиве медија док је Вујадин био недоступан за коментар.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas