Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

ТУГА И БОЛ: Јасна Шекарић се потресним речима опростила од Бобане Момчиловић (ФОТО)

Бобана Момчиловић, преминула је у 31. години након компликација које су настале после порођаја.

1592810988_bobana.jpg
Фото: YоуТубе примтсцреен/Ал Јазеера
Oglas

Репрезентативка Србије у стрељаштву Бобана Момчиловић Величковић преминула је јуче, краће и тешке болести. Бобана се породила пре 20 дана, а компликације које су настале том приликом, имале су фаталне последице.

Прочитајте још: Популарни глумац ИЗ ОМИЉЕНЕ СЕРИЈЕ ухапшен због силовања

Спортски свет остао је у шоку, а међу њима је и наша прослављена стрељашица Јасна Шекарић, која се потресним речима опростила од своје млађе колегинице:

-У овим тренуцима речи делују превише једноставно да бих исказала шта си ми значила... Без тебе ништа више неће бити исто... Туга је превелика... Почивај у миру драга моја Бобо-  написала је Јасна Шекарић на друштвеним мрежама.

Поред Јасне Шекарић и Андреа Арсић путем друштвених мрежа изразила је своју бол због губитка колегинице и пријатељице, са којом је током такмкичења била и цимерка.

- Цимерко моја, заувек ћеш остати у мом срцу као најјачи борац, златна спортистикиња и диван човек. Почивај у миру Бобана Момчиловић Величковић - написала је Андреа уз фотографију наше преминуле репрезентативке.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas