Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Туга у дому ховилудског глумца, потресним речима се опростио од млађе сестре (ФОТО)

Славни глумац сломљен од бола

1603789629_dzejmi.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / ББЦ Америца,
Oglas

Џејми Фокс, доживео је породичну трагедију, када му је у 36. години преминула рођена сестра.

Прочитајте још:  СЛАВНИ ГЛУМАЦ СРЕЋАН У ЗАТВОРУ: Живи у пентхаусу и НЕ КАЈЕ СЕ због злочина?

Холивудски глумац се потресним речима на друштвеној мрежи Инстаграм опростио од млађе сестре Деодре Диксон.

- Срце ми је сломљено на милион комада. Моја прелепа вољена сестра Деондра прешла је на други свет. Кажем да је прешла јер ће увек бити жива... Свако ко је познавао моју сестру знао је да је она попут светла. Толико смо пута имали забаве у кући, а она дође на подијум и украде шоу. Знам да је она сада на небу и да плеше с анђелима. Моја бол је невероватна. Смешим се кад помислим на све сјајне успомене које ми је оставила. Наша породица је сада јако лоше, али ћемо се опоравити уз њену љубав. И молим вас, молите се за моју породицу - написао је глумац испод заједничке фотографије са сестром.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мy хеарт ис схаттеред инто а миллион пиецес... мy беаутифул ловинг систер Деондра хас транситионед... И саy транситионед бецаусе схе wилл алwаyс бе аливе... анyоне wхо кнеw мy сис... кнеw тхат схе wас а бригхт лигхт... И цан’т телл yоу хоw манy тимес wе хаве хад партиес ат тхе хоусе wхере схе хас гот он тхе данце флоор анд столен тхе схоw... евен гаве хер боyфриенд @цхрисброwноффициал а рун фор хис монеy... wелл И кноw схе ис ин хеавен ноw данцинг wитх хер wингс он...тхо мy паин ис унбелиевабле И смиле wхен И тхинк оф алл оф тхе греат мемориес тхат схе лефт ме... мy фамилy... анд хер фриендс… фром данцинг ин тхе бламе ит видео… то Данцинг он тхе Граммyс… Анд бецоминг Тхе амбассадор то @глобалдоwнсyндроме... фром слидинг доwн мy стаирс wитх а грин ас wиде ас тхе рио гранд... то серенадинг ус wитх алл оф хер мусиц... Деондра yоу хаве лефт А холе ин мy хеарт... бут И wилл филл ит wитх алл оф тхе мемориес тхат yоу гаве ме ... И лове yоу wитх еверy оунце оф ме... оур фамилy ис схаттеред бут wе wилл пут тхе пиецес бацк тогетхер wитх yоур лове... анд y’алл плеасе кееп мy фамилy ин yоур праyерс... 💔💔💔

А пост схаред бy Јамие Фоxx (@иамјамиефоxx) он

Деондра је имала Даунов синдром и била је такмичарка на Олимпијади за особе са инвалидитетом. Након завршене средње школе, преселила се у Калифорнију, где је последњих 18 година, живела са Џејмијем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas