· · Коментари: 1
купање

Татјана се туширала ХЛАДНОМ ВОДОМ, након две недеље осетила је РЕЗУЛТАТЕ и одлучила да не престане

Туширање хладном водом има неколико предности. Убрзава циркулацију, скида вишак килограма јер тело производи додатну енергију да би се загрејало. Убрзава метаболизам и јача имунитет, а кожу чини еластичнијом.

1597653228_robe-5174651_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

- Почела сам да се туширам хладном водом без великих очекивања јер сам иначе била здрава и енергична. Али, осетила сам велику промену. Две недеље после почетка туширања хладном водом схватила сам да ми више није потребно осам сати сна већ седам. Осећај је био као кад сам некада пливала у Бајкалском језеру у којем је температура воде била девет степени. По целом телу сам имала осећај пецкања, као да је слаба струја пролазила кроз њега. Зато сам се и почела туширати хладном водом, желела сам поново тај диван осећај - прича Татјана.

Прочитајте још: Имамо ИДЕАЛНО место за летовање, СВЕ УКЉУЧЕНО, а уз један УСЛОВ - добијате ПОПУСТ (ФОТО)

Она упозорава да се постепено треба излагати млазу хладне воде, лагано расхлађивати воду и себи истовремено објаснити предности хладне воде. После само недељу дана осећај ће бити врло пријатан, а наизменично тиширање топлом и хладном водом одлично је за циркулацију.

Воду треба расхлађивати постепено!

Прочитајте још: ЉУТИ људи треба да попију ЈОГУРТ, несрећни МЕСО, а ТУЖНИ - зна се!

- Ујутро се туширам хладном водом три минута, прођем тушем по целом телу два пута. На крају се не обришем пешкиром већ уживам у осећају. Слободно и вриштите када вам дође - саветује Татјана и додаје да туширање хладном водом треба понављати свакодневно, најмање три недеље јер је мозгу потребно време да се навикне. Али неопходна су још три месеца да се та веза укорени - каже Татјана.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.