· · Коментари: 0
ТОП ИЗГЛЕД

У 62. години изгледа БОЉЕ него у 40! А ово је њена ТАЈНА (ФОТО)

"Имам 62 године, када ме виде у јавности са сином, сви мисле да ми је муж или брат, а ево како сам успела да одржим своју младоликост", каже ова манекенка.

1611216691_nnn.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / леслие333_фит4лифе

Лесли Карлтон (62) живи на релацији Бали-Лос Анђелес. Њено лице красило је многе насловне стране, снимила је много реклама и носила моделе бројних брендова.

Тиме се бавила од ране младости, а и данас је, са 62 године, манекенка за купаће костиме. Каже да је у бољој форми него када је имала 40 година, а ево која је њена тајна.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Обријао и ошишао бескућника, а онда се појавио ВРХУНСКИ ФРАЈЕР (ФОТО/ВИДЕО)

- Иако имам 62 године, и даље ми се набацују клинци а нико не верује да имам више од 40 година. Имам сина Сефтона (44) и Аурелија (42), а бака сам Оливији и Лилијани (10) - каже Лесли, иначе вереница глумца Матијаса Хјуа (62), додајући да никад није смела ни да се нада да ће овако изгледати са 60 година, али да се придржавала пар правила која су јој у томе помогла.

Прочитајте још: Има 20 месеци и ради на дединој фарми: Снимак дечака постао хит на друштвеним мрежама! (ВИДЕО)

- Док сам била млађа, нисам се бавила спортом, само сам пазила шта једем. Слушала сам одувек савете моје баке, која је била плесачица, и која је јела мале оброке на свака два до три сата. Увек сам пазила и да хидрати и протеини треба да буду у једном оброку величине длана, док поврће треба да заузима дупло већи простор. У тридесетим годинама сам почела да се бавим спортом, скијањем и каратеом. Тек пре 10 година сам почела да дижем и тегове и то ми је помогло да данас изгледам овако - тврди она, додајући да је "свесна да јој кожа не изгледа као у двадесетима, али да јој је фигура и тонус мишића много бољи".

Прочитајте још: Несвакидашња прича: Родитељи су одбили да детету одреде пол, а после 4 године само је одлучило ко ће бити (ФОТО)

Она каже да су ово правила која су њој помогла:

- Сваког дана се мерим. Када видим колико имам килограма сваког дана, лакше одредим да ли претерујем у јелу. Једем на свака два до три сата, а једном недељно имам дан када једем све што желим. Спавам осам сати сваке ноћи, сваког дана вежбам, сваког дана одвојим време да будем сама у природи. И на крају, увек приступам позитивно стварима - закључује она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.