Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТОРБЕ

У длану, на подлактици или преко рамена? ОСАМ НАЧИНА ДРЖАЊА ТОРБИЦЕ И ШТА ТО ГОВОРИ О ВАМА

Како год носиле омиљену торбицу – у длану, стиснуту на прегибу лакта или преко рамена – то није случајно.

1600345785_Depositphotos_199643106_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Стручњак и предавач на тему говора тела Патти Wоод, каже како је фасцинира "понашање" торбица и пуно је порука скривено у начину на који их носимо.

1. ПРЕКО РАМЕНА, РУКОМ СТИСНУТА УЗ ТЕЛО

Практичне сте и други морају да докажу да су вредни вашега поверења. Не трошите време на ситнице и важно вам је да завршите започето. Начин на који држите торбицу говори да вам је важно пред другима да оставите добар утисак, али исто тако да сте опрезне. Патти Wоод то је сажела у једну реченицу:

Фото: Депозит

Ако торбу чврсто стиснете, вероватно сте у страху да ће вам неко нешто украсти, али то је и знак ниског самопоуздања.

2. ПРЕКО РАМЕНА, УЗ РУКУ ОПУШТЕНУ УЗ ТЕЛО

Торбицу носите опуштено на рамену, а такве сте и карактером – спонтане, безбрижне и живите живот дан по дан. Људи вас знају као пуну самопоуздања. Wоод напомиње да радо показујете одређени стил, али и даље желите да имате нешто слободе. Није вам важан потпис, већ функционалност.

Прочитајте још: ЖЕНСКЕ ТАШНЕ су опасне по ЗДРАВЉЕ, а просечна жена проведе 76 ДАНА у животу "копајући по торби"

3. НА ПОДЛАКТИЦИ, БЛИЗУ ПРЕГИБА ЛАКТА

Овакав начин ношења торбице најчешће открива жену којој је важан статус – и материјални и друштвени. Доста сте захтевни и имате врло јасну слику шта очекујете од других. Ако на овај начин носите већу торбицу, то значи да свакако желите да будете у центру пажње.

Тако своје дизајнерске торбице често носе славне жене – пребачене преко подлактице и мало удаљене од тела. На тај начин демонстрирају моћ.

Фото: Депозит

4. У ДЛАНУ

Овакво држање торбице открива жену код које је "све на месту". Асертивне сте, добро организиране и ефикасне. Често сте врло амбициозне, а проблеме решавате систематски, један по један. Жене које торбицу носе у длану, то раде како би скренуле пажњу на одећу коју носе.

Прочитајте још: ШМИНКА крије БАКТЕРИЈЕ: На шта да ПОСЕБНО обратите ПАЖЊУ

5. ИСПРЕД ТЕЛА У ОБА ДЛАНА

Стручњаци за говор тела овакав положај описују као знак срамежљивости. Жене које овако носе торбицу на одређени начин желе да се заштите од околине. Помало сте анксиозне и није вам драго да будете у центру пажње.

6. ПРЕКО РАМЕНА С ТОРБИЦОМ ИСПРЕД ТЕЛА

Желите што више слободе кретања у комбинацији с осећајем заштите и приступачности. Било коме ко носи торбицу на овај начин функционалност је важнија од изгледа. Такође, крећете се кроз живот без превеликих препрека.

Прочитајте још: Колико често треба да ПЕРЕМО КОСУ? Ево шта кажу стручњаци, објаснили шта још ПОГРЕШНО радимо

Фото: Депозит

7. ПРЕКО РАМЕНА С ТОРБИЦОМ ИЗА ТЕЛА

Смирене сте и сабране и лако верујете људима који вас окружују. Имате јасне циљеве и торбицу носите у складу с вашом самосталношћу. Не замарате се превише ониме што носите у торбици. Лако се ослобађате терета живота и на њега често гледате кроз ружичасте наочаре.

8. НА ЛЕЂИМА (РАНАЦ)

Самосталне сте и бринете се о себи и другима. Увек сте спремне на све што живот донесе. Не препуштате ништа случају и јако сте одговорне. Чврсто верујете у здрав живот и јако вам је важан осећај припадности. Ако носите ранчеве чешће него остале врсте торби, вероватно сте самосталне и није вас брига што други мисле о вама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas