Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

У инат хладноћи: 3 сјајна решења која ће вам помоћи за испуцале усне

Најчешћи проблем током хладних дана су испуцале усне.

1609232364_Depositphotos_155497736_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Углавном се решења за проблеме везане за негу налазе у природу, па тако и за негу устана можемо сами направити балзаме од природних састојака.

Алое Вера
 
Природни лек за опекотине има умирујућа својства па помаже и код испуцале коже. Гел Алое Вере једноставно наносите свакодневно на усне, као балзам, а за најбоље резултате чувајте га у фрижидеру. Она помаже у отклањању мртвих ћелија које спречавају развој нових.

Прочитајте још: Свим младоликим женама једна ствар је заједничка - Оне се строго држе ОВИХ ПРАВИЛА

Алое вера се користи од давних времена

Кокосово уље
 
Ово је још једна у низу предности које кокосово уље доноси у вашој нези лепоте. Само га нанестите неколико пута дневно уместо балзама. Масне киселине из кокосовог уља продиру дубоко у кожу и лече је изнутра, а усне постају мекше па лакше упијају витамине

Прочитајте још: Немојте бити лење! Ево зашто се ШМИНКА мора скинути СВАКО ВЕЧЕ

Врећице зеленог чаја
 
Ово је одличан рецепт, јер ништа не остаје неискоришћено. Након што сте попили шољицу омиљеног зеленог чаја, врећицу прислоните уз усне и оставите је неколико минута. Припазите да то не направите прерано, како се не бисте опекли. Поновите то сваки пут кад пијете чај и разлика ће ускоро бити видљива.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas