Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

У само ПЕТ КОРАКА спасите лоше ошишану косу

Колико год бисмо то хтеле, немогуће је свакога дана имати савршену фризуру

1599472198_kosa-1.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Посебно разочарање настаје када из фризерског салона изађете незадовољни резултатом.

Прочитајте још: Три принцезе повезује модни детаљ: Крај лета је време да га и ви понесете(ФОТО)

Зато је потребно одабрати мудру стратегију како се снаћи у таквој ситуацији и борити се против лоше фризуре која вам може покварити расположење и онемогућити уживање у иначе лепом дану.

1. Прекратко сте ошишани?

Нова асиметрична фризура вам ипак не стоји онако како сте очекивали? Ствар ће спасити шналице! Можете изабрати оне готово неприметне укоснице или ипак мало раскошније, са шљокицама, цветићима и разним другим мотивима.

2. Док поновно не израсте до жељене дужине

Косу можете исфенирати или уковрџати помоћу пегле или електричног увијача за косу. Можда вам се на крају нови имиџ и свиди па се тако ваша фризерска катастрофа у тренутку може претворити у нову омиљену фризуру.

3. Испробајте разне козметичке препарате за косу

Креме које коси дају текстуру и сјај док коврџавој коси наглашавају коврџе обогаћујући њен волумен. Уколико на косу ставите гел и покупите је у коњски реп, добићете елегантно обликовану фризуру која ће ваше лице и шминку ставити у први план. Уколико пуштате шишке, зачешљајте их са стране и учврстите помоћу гела или понеке укоснице како се не би превише истицале.

4. Код недостатка волумена

Реч о слабој коси, доста могу да помогну привремене екстензије на копчу. У само неколико покрета добићете косу какву сте желели - дужу и бујнију. Реч је о практичном додатку који се лако уклања и поновно ставља па свакога дана можете мењати фризуру, односно дужину косе. Припазите само да екстензије изгледају што природније, попут ваше косе.

Прочитајте још: НЕ БАЦАЈТЕ ПАРЕ, ИМАТЕ ЈАБУКОВО СИРЋЕ! Како уклонити перут природним средствима?

 

5. Како бисте избегли нежељену фризуру

Понесите са собом фотографију оне коју бисте хтели да имате и посаветујте се с фризером да ли би вам она лепо стајала обзиром на ваш тип и квалитет косе. Уколико фризер не познаје довољно ваше уобичајене жеље, начин чешљања и шта све волите, свакако му све напомените и то до најситнијих детаља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas