Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

У СРЦУ НАЈВЕЋЕГ ЗЛОЧИНЦА: Млада Јеврејка није сањала ко је жудео за њом (ФОТО)

Још као гимназијалац, Хитлер се на први поглед заљубио у прелепу Јеврејку Стефани Исак. Ипак, никада није скупио храбрости да јој приђе и открије своја осећања.

1606482553_hitler.png
Фото: Принтскрин / тwиттер / схаукаткораи
Oglas

Стефани Исак, касније удата Рабач, била је Хитлерова опсесија и никад узвраћена љубав. Две године старија девојка из средње класе за њега је отеловљавала највећу могућу женственост.

Стефани многи гледају и жуде за њом. Отменог је изгледа, висока и витка, а лепу густу косу чешља у пунђу. Очи су јој снажне и изражајне. Изузетно је лепо одевена, а по изгледу се види да је из добре породице.

Прочитајте још: СКАНДАЛОЗНО: "Да ли је ово лудница или телевизија?" Након ових сцена, ЕМИСИЈА ЈЕ УКИНУТА! (ВИДЕО)

Хитлеров пријатељ из детињства Аугуст Кубизек из првог реда посматра љубавне маневре гимназијалца из Линца. Адолф га је један дан повукао за руку и упитао шта мисли о плавокосој и виткој девојци која хода Ландштрасеом руку под руку с мајком. За Адолфа је све већ било јасно, рекао је пријатељу: "Треба да знаш да сам заљубљен у њу", пише Дајан Дакре у својој књизи.

 Хитлер без оклевања знакове њене очигледне незаинтересираности тумачи као "намерну диверзију како би сакрила своје снажне осећаје".

Аугуст Кубизек, којег је Хитлер упознао у Линцу једини је забележени пријатељ из његове младости. Обојица су сањали о каријери уметника и обожавали Вагнерова дела.

Хитлер је време је замишљао како би је отео, али не зна баш куда би је одвео и од чега би после живели. Затим размишља и о самоубиству у којем би га, јасно, пратила и Стефани.

Прочитајте још: Лудило, туче, отимање и НАЈБОЉИ ПОПУСТИ. Ево како је настао феномен БЛАЦК ФРИДАY (ВИДЕО)

Стефани је примила писмо у којем јој будући сликар предлаже брак, али потпуно је збуњена јер не зна ко га је написао. Хитлер се није потписао. Она се није сећала мушкарца који ју је стрпљиво следио улицама Линца и никад јој није пришао.

Исте године Адолфу је умрла мајка од рака дојке, три дана пре Божића. Он је тада имао 18 година. Напустила га је жена која га је увек умиривала љубављу и безусловном присутношћу. Хитлер ће отад непрестано тражити женско друштво. 

У његовим очима жене су само благост, а мушкарци крутост.

Прочитајте још: КОЛИКО ДУГО ЋЕТЕ ЖИВЕТИ? Измерите обим вашег струка и сазнајте

Стефани се касније удала за Максимилијана Рабача, младог војног припадника оружаних снага у Бечу, па тако и добила презиме које није јеврејско. Преживела је Други светски рат, не знајући да је један од највећих злочинаца у историји гајио осећања према њој.

Сматра се да Хитлер никада није ни сазнао да је Стефани била Јеврејка, а наводно она уопште то и није била премда јој девојачко презиме Исак звучи јеврејско. Историчари се слажу да Хитлеру чињеница да је можда била Јеврејка, тада уопште није била важна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas