· · Коментари: 0
Златна грозница

Откривено где се налази 28 ТОНА ЗЛАТА! Немци су га сакрили, познато у којој се ПАЛАТИ крије

Благо које су Немци закопали да не падне у руке Русима 1945. откривено захваљујући дневнику једног масона

vroclav-2.jpg
Фото:Депозитфото

Очекује се да наредних дана права златна грозница почне да тресе становнике пољског града Вроцлава након информације коју је пренео енглески "Дејли мејл".

Наиме, Истраживачи пољско-немачке Фондације Шлески мост, који тврде да су дневник набавили из масонске ложе, кажу да је благо закопано у последњим данима Другог светског рата, заједно са лешевима више сведока и да знају тачну локацију! Према фондацији, залихе златних полуга, накита и кованица леже на дну разореног бунарског окна у темељима једне палате у Вроцлаву!

Вроцлав (Фото:Депозитфото)

"Дејли мејл" наводи да се сумња да се у овом граду Пољске крије 28 тона нацистичког злата вредног више од милијарду и 350 милиона евра!

Прочитајте још: Како су Американци и Немци ДРОГИРАЛИ СВОЈЕ ВОЈНИКЕ? Без тога многе ратове би ИЗГУБИЛИ!

Роман Фурмањак, председник фондације која је пронашла локацију, тврди да је дневник написао СС официр Егон Оленхауер, који је био веза између  полицајаца који су скривали благо и богатих чланова СС јединица и њихових породица !

Фото:Депозитфото

Сматра се да је Хитлер наредио да се у региону Шлезије сакрију 260 камиона натоварена драгоценостима, када се ток  Другог светског рата променило

Прочитајте још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци
Према Фурмањаку, дневник је деценијама био код 1.100 година старе масонске ложе пре него што је предата фондацији пре 10 година.

Фото:Депозитфото

Рекао је да су детаљи могли бити објављени тек прошле године након што су сви повезани са догађајима из дневника умрли, а сада излазећи у јавност покушава да натера владу на ископавања.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.