· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

У ТУРИСТИЧКОМ ЦЕНТРУ ШАРМ ЕЛ ШЕИКА: Један од најлуксузнијих хотела у понуди овог летовалишта

Naama Bay је природни залив у Шарм Ел Шеику, предивном летовалишту на истоку Египта, који се сматра главним туристичким језгром града, познатом по бројним кафићима, ресторанима, хотелима, али и традиционалним базарима.

1628943114_GLAVNA-Movenpick-SSH7.jpeg
ФОТО: 1 A

Шарм Ел Шеик је веома популаран међу онима који уживају у роњењу. То свакако не чуди, јер је море прозирно, топло, украшено бројним коралним гребенима, на којима буја разноврстан живи свет свих величина и боја. 

Фото: 1А

Movenpick Resort Sharm El Sheikh 5* налази се у самом Naama Bay-у, а од аеродрома је удаљен 11км. Хотел је петоспратна зграда у оквиру пространог комплекса, у којем се налази 302 смештајне јединице. Као и сам хотел, све собе су уређене у традиционалном, арапском стилу. Хотел има директан излаз на променаду којом се шетњом стиже до центра. Представља један од најлуксузнијих хотела овог летовалишта, а један од његових главних адута, поред изузетне услуге и врхунских садржаја, јесте плажа, тачније њих пет чак. 

Фото: 1А

Свих пет плажа хотела су лепо уређени пространи простори уз море, са постепеним уласком у воду, док неке од њих имају и корални гребен, где ће љубитељи подводног света имати прилику да уживају самостално, са најједноставнијом опремом. Употреба сунцобрана и лежаљки је наравно бесплатна за госте хотела. 

Фото: 1А

Movenpick Resort Sharm El Sheikh 5* има у понуди 302 смештајне јединице, као што смо већ поменули, од чега су 4 виле. Све собе имају балкон, клима уређај, сателитску телевизију, ЛЦД телевизор, сеф, кетлер, мини бар, фен за косу и Wi-Fi. Од избора собе може зависити поглед – базен, бочни поглед море или директан поглед на море. 

Фото: 1А

Услуга у хотелу  је Half Board (доручак и ручак или вечера) или Hard All Inclusive (доручак, ручак, вечера – самопослуживање по принципу избор више јела по хотелским правилима). У овај концепт су укључене и разне ужине, локална безалкохолна и алкохолна пића. У понуди хотела је и неколико a la carte ресторана: El Kababgy  – египатска кухиња, Rangoli – индијска кухиња и главни ресторан, по имену Liwa. Гостима су на располагању и бројни барови – Pool Bar, Moods Lobby Bar, Beach Bar, Horizon Coctail Bar, Lounge Bar и Zeno Cafe.  Хотел се може похвалити и својом органском баштом у којој производи више од 40 врста воћа и поврћа, које се наравно користи за припрему хране у хотелу. 

Фото: 1А

За најмлађе госте Movenpick Resort Sharm El Sheikh 5* нуди дечији базен, дечији клуб (за децу од 6 до 12 година) и мини диско. Осим базена за малишане, хотел има и велики, главни базен, 4 терена за тенис, стони тенис, разне дневне и вечерње анимације, Wi-Fi Интернет…Без доплате, гости могу користити и теретану у оквиру Spa&Wellness центра, док се услуге масаже и третмана за негу косе, лица и тела додатно наплаћују. Осим ових услуга, уз одређену надокнаду можете уживати и у билијару, јахању коња и различитим спортовима на води. Ту су и услуге попут мењачнице, rent-a-car, услужно прање и пеглање веша, лекар и продавница. 

Фото: 1А

Ово је прва година да се ова невероватна дестинација налази у понуди „1A Travel agencije“ за коју се најчешће вежу одлични аранжмани за Хургаду и Турску. И даље је тако, а за све понуђене аранжмане на располагању је call centar  011 655 78 00, као и опција online резервације на сајту агенције. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.