Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Учините је незаборавном! НОВОГОДИШЊУ ноћ може обележити савршен стајлинг и у кућној варијанти (ФОТО)

Епидемиолошка ситуација све ће нас, по свему судећи, затворити у кући баш у поноћ!

1608761560_docek-kuci.png
Фото: InstagramScreenShot/ninaezhova_a
Oglas

Некада нам је то било незамисливо, а сада сасвим извесно! Ипак, дочек Нове године у кућним условима не мора бити ништа мање гламурозан у односу на претходне дочеке.

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

Наравно, дуге хаљине и високе потпетице свакако нису нешто што пристаје уском кругу људи у кућној варијанти. Ми вам доносимо предлог како да заблистате и у новогодишњој ноћи и доносимо неке од одевних комада који су идеални за новогодишљи стајлинг који ће вам остати у најбољем сећању.

Прочитајте још: Носите ЦВЕТНУ ХАЉИНУ и током јесени: Уклопите је уз топле детаље

Дочек у кућим условима је идеална прилика да обучете потпуно откачену хаљину са новогодишњим мотивима, коју никада не бисте обукли у јавности. То могу бити и дуги џемпери у комбинацији са вуненим или плетеним чарапама до колена. Можете их комбиновати са бојом украса на јелци, бојом декорације у дому или ентеријеру генерално вашег дома.

Бљештави модни детаљи, луцкаста шминка, веселе наочаре или рајфови - за дочек 2021. године или никада касније. Ово је идеална прилика да у уском кругу људи испробате све лудорије и аксесоаре којима сте се увек радовали, али их никада нисте понели, или бар нисте имали прилику за то.

Прочитајте још: За гардеробу бирајте ове ПРИРОДНЕ МАТЕРИЈАЛЕ: Посебно су добри за зиму

Ако Нова година има традицију куповине нове хаљине, нека то остане и ове године. Увек се можете одлучити за једну од удобнијих варијанти, без много вештачких материјала и дужине која ће пријати и вама и онима са којима будете одбројавали до поноћи. 

Прочитајте још: Престаните да уништавате кожу и косу: Ове навике морате да промените

Уколико најлуђу ноћ дочекујете само са партнером...онда допустите и себи и њему да она буде најлуђа. Сексипила никада није вишак, посебно ако сте сами у кућним условима.

Прочитајте још: Фризуре за најлакше одржавање: Без честих одласка код фризера

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

Једина непогрешива препорука је да то буде нешто у чему ће вам бити удобно и пријатно, у чему ћете се осећати другачије него осталих ноћи у години и нешто у чему ћете се одлично истицати на новогодишњим фотографијама! 

И још једна препорука – без обзира јесте ли ви домаћица дочека Нове године или ћете ту ноћ провести код неких од пријатеља, средите се! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas