· · Коментари: 0
УВРНУТО

Удата жена плаћа 80 долара професионалцима да је мазе (ВИДЕО)

Жена која проводи време далеко од мужа успела је да нађе веома занимљиво решење

1617110491_mayenje.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / трулy

Саскија, истиче да њеном мужу ово не смета, чак је и подржава у њеној одлуци.

Прочитајте још: На чувеном ТИТАНИКУ било је 34 особе са наших простора, а судбина једног НИКОЛЕ одушевила је свет!

Користи услугу под називом "Цуддлист" (мажење), да унајми момке који ће је загрлити и помазити док се налази у Њујорку, где гради своју глумачку каријеру. Уколико то гледате из њене перспективе, то почиње да има мало више смисла. Она је често одсутна од супруга Артура и раздвојени проводе дужи временски период, а потребан јој је нежни додир. Имајући то на уму, она је одлучила да се препусти професионалцима и плати им услугу мажења и грљења.

- Многи људи би помислили да је чудно што приступам услугама мажења јер сам удата, али заправо ме брига шта други мисле. Волим наклоност - рекла је Саскија и додала:

- 99 одсто сам сигурна да он није љубоморан на мажење јер разговарам с њим о томе. Више ме штити и верујем да је све то добро - закључила је, док њен супруг говори да је подржава јер је сигуран да не прелази границу.

Прочитајте још: У 24. години се заљубила у акт ташну, а онда се одлучила на још бизарнији корак (ФОТО)

- Саскиа воли да има много контаката и веома јој је пријатно у близини других људи, јер је веома је нежна. Кад смо заједно, стално се мазимо како бих разумео зашто јој је потребан тај људски контакт - рекао је супруг Артур. Што се самог мажења тиче, он каже да је посао тренутно бољи него што је икад био. У ствари, он сваке недеље путем веб странице прима 200 захтева за своје специјалистичке услуге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.