Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Удишући дим од ПОЖАРА уносимо опасне тешке метале: Ево како да их ЗЕЛЕНОМ ГЛИНОМ избаците из организма (РЕЦЕПТ)

Токсини и тешки метали загађују воду, зрак и храну. Када уђу у наш организам, тешки метали се гомилају у органима, ткивима и костима

1629066131_Depositphotos_286745210_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Тешки метали су највероватније најстарији токсини познати човеку. Разликују од осталих токсина по томе што их не стварају ни  људи, ни микроорганизми, а могу се наћи и у води и у земљи. Настају и антропогеним деловањем, а у 21.веку, наночестице метала се користе у свим гранама индустрије и немогуће је избећи их.

Прочитајте још: Ризик од ПРЕВРЕМЕНЕ смрти крије се у ОВИХ седам знакова: Појављују се десет година раније!

Оне микрочестице које се налазе и у ваздуху, а који директно утичу на здравље људи су алуминијум, жива, паладијум, бакар, кобалт, а канцерогени су арсен, берилијум, кадмијум, олово, хром, никл.

Зелена глина

Зелена глина је један од природних лекова који ефикасно и брзо чисте организам, а притом не шкоде нашем здрављу. Уз сунце, ваздух и воду, који су основни елементи важни за живот и обнову, глина је једна од најстаријих и најмоћнијих супстанци физичког обнављања.

Прочитајте још: Колико дуго ЈАЈА смеју да стоје у ФРИЖИДЕРУ, а да се не покваре?

Неки повезују лековиту моћ глине с њеним негативним набојем. Сматрају да управо због свога негативног набоја зелена глина привлачи и веже на себе све честице које су позитивно набијене. Позитивно набијене честице у нашем организму су бактерије, вируси, токсини. Осим што веже штетне састојке и избацује их из организма кроз пробавни тракт, глина нас такође снадбева потребним елементима.  Наиме, глина садржи преко 60 минерала и елемената у траговима које хране и лече наш организам.

Прочитајте још: Глумица КЕЈТ ХАДСОН обишла МУЗЕЈ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ: Ужива у Београду (ФОТО)

Руски научници су открили да се употребом  глине може неутрализовати и деловање радијације. Глина се зато користи код нуклеарних несрећа, да упије радијацију у што већој мери. 

Купка за избацивање токсина

Купка са зеленом глином је врло једноставна метода чишћења тела од токсина и тешких метала. У каду напуњену топлом водом додајте 2  шољице зелене глине. Проведите у таквој купки 20 минута, а вода нека буде што топлија. Глина продире кроз поре и извлачи из организма токсине и тешке метале.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas