Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САНДАЛЕ

Удобно и модерно: Ово је НАЈПОПУЛАРНИЈИ МОДЕЛ сандала овог лета

Летња сезона сигурно не може да прође без отворене обуће - јапанке, папуче, сандале, незаобилазан су део наших ципеларника током летњих месеци.

1594904053_Depositphotos_72419547_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Уколико сте заљубљеник у обућу и од оних сте припадница лепшег пола којима увек фали барем један нови пар, а пратите трендове, онда ће вас сигурно занимати који је то модел сандала најпопуларнији овог лета.

Оно што можемо да вам откријемо јесте да је у питању прави спој модерног, удобног и лежерног.

Прочитајте још: Лагана летња пословна гардероба коју ћете ОБОЖАВАТИ! ОВЕ комаде морате имати у свом ормару

Уколико сте љубитељ пре свега удобне обуће, у којој можете да проведете цео дан, поготово по летњим врућинама, онда ће вам се без сумње допасти нови модни тренд међу сандалама.

Посебно је занимљиво то што све могу да се носе и да се комбинују са различитим комадима гардеробе - сукњама и хаљинама, али и панталонама, бермудама.

Дакле, у пуном сјају, представљамо вам плетене сандале а ла римљанке, а уместо кожних каишића, овог пута акценат је на плетеном канапу!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wалкинг инто суммер лике👈🏽 Тхере’с оне сизе 6 лефт он тхе сите🥰 wхо wилл бе тхе луцкy персон то гет ит🖤 #охсосwавy #сwавy #сwавyганг #схоес👠 #схоестyле #боотс👢 #боотиес #ропесандалс #спринг #суммер #сандалс2020 #схоесхоппинг #схоеплуг #схоеловерс #схоефетисх #схоефасхион #инстасхоесфасхион #инстасхоесхоппинг #схоеаддицтс #схоеаддицтионс #сеззле #сеззлеит #сеззлебоутиqуес #буyноwпаyлатер #схопноwпаyлатер #блацкоwнед #блацкоwнедбусинесс #блацкwоменинбусинесс

Објава коју дели Wомен’с Онлине Схоетиqуе (@сwавy_схоетиqуе) дана

Најпре бисмо могли да их опишемо као идеалне за оне који преферирају лежеран стил, равну обућу, и којима је удобност на првом месту.

Прочитајте још: Ово мора да је грешка! Жене имају нове ЦИПЕЛЕ које никада НЕ НОСЕ?

Ипак, најпопуларнијем овогодишњем моделу сандала нимало не мањка стила, и и те како могу изгледати одмерено и женствено. Можда не можете баш да их носите у комбинацији са елегантним вечерњим хаљинама, и можда баш нису за црвени тепих, али засигурно бисте радо провеле лето у њима.

Оно што им нарочито додаје на шарму јесте помало бохо стил којим одишу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas