Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уколико му се нешто догоди, Аца Лукас своју породицу ПОВЕРИО ОВОМ КОЛЕГИ!

Лукас је недавно објавио своју књигу "Ово сам ја" која је изазвало велику прашину међу интелектуалним светом.

1625464239_aca.jpg
Фото: М. Анђела
Oglas

Пријатељство између Аца Пејовића и његовог колеге Аце Лукаса траје годинама. Не треба да чуди што је Лукас навео баш Пејовића на крају књиге као особу којој би поверио да брине о његовој породици уколико му се нешто деси.
- Он је то рекао и на самој промоцији књиге и хвала му наравно на том указаном поверењу. Аца је мој 100-годишњи пријатељ, брат и друг. Његова деца су за мене као и моја и не само његова него свих мојих пријатеља и кумова и они то знају - рекао је он и додао да је особа којој би он поверио породицу је његов кум Небојша Мрваљевић.

Лукас је недавно објавио своју књигу "Ово сам ја" која је изазвало велику прашину међу интелектуалним светом. Пејовић је као прави колега и пријатељ стао у добрану фолк певача:

- Аца је човек који има шта да каже о свом животу, прошао је много тога што ће мало ко проћи за пет живота. Ови што га пљују и говоре да он није вредан да то пише мало су се... Не бих се сложио с њима да Аца није заслужио да пише своју биографију, напротив - јесте. Још увек ми није дао књигу па не могу да причам, али знам да има о чему да пише - рекао је Пејовић.

На питање да ли би написао књигу о свом животу, на шта је он моментално рекао "Не".

- Не бих зато што су неке ствари моје и само моје, али наравно, немам ништа против да неко то уради и да пише, али кад би имао о чему. Смешно ми је ко све пише књигу, а има их доста у задње време и певачица и свакога који пишу, а једна моја ноћ је занимљивија него њихов цео живот и онда продају две књиге, остало поделе, а онда то заврши ко зна где - рекао је Ацо.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas