Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Украјинска манекенка претучена у Турској: Објавила застрашујуће фотографије (ФОТО)

Обезбеђење претукло манекенку и њеног момка

1596705045_daria.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/дариакyрyлиук
Oglas

Дарија Кирилиук на друштвеној мрежи Инстаграм, објавила је застрашујуће фотографије на којима се налази сва у подливима.

Прочитајте још: "Тренуци самоће ће нас врло брзо научити..." Последња ПОРУКА Исидоре Бјелице ће се ПРЕПРИЧАВАТИ (ФОТО)

Позната манекенка из Украјине тврди да је у једном турском одмаралишту дошло до физичког обрачуна и да је обезбеђење хотела претукло. Масница на оку и расечена аркада иду у прилог њеној причи, а путем друштвене мреже одлучила је и да опише како је дошло до немилог догађаја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И дон’т wанна кееп qуиет анд телл тхе сторy wхат хаппенед то ме, мy боyфриенд анд оур гроуп. Wе wере аттацкед бy тхе сецуритy оф Момо Беацх( Ц̧ес̧ме, Туркеy). Фоур гирлс wере пунцхед он тхе фаце (инцлудинг ме) анд тхе гуyс wере бадлy хурт. Wе гаве полице детаилед репортс. Wе схоулд нот турн а блинд еyе то wхат хаппенед анд стоп #стоптхевиоленцеагаинстwомен Сессиз калмак истемиyорум ве хикаyеми бана, еркек аркадас̧ıм ве грубумуза не олдуг̆уну анлатмак истиyорум. Момо Плајı'нıн (Ц̧ес̧ме, Тӱркиyе) гӱвенлиг̆и бизе салдıрдı. Дӧрт кıз (бен дахил) yӱзӱне yумрук атıлдı ве ц̧оцуклар кӧтӱ yараландı. Полисе аyрıнтıлı рапорлар вердик. Оланлара кӧр бир гӧз ц̧евирип дурмамалıyıз #стоптхевиоленцеагаинстwомен #метоо @момодалyан @миллиyетцомтр @хурриyеткелебек @хурриyетцомтр @сабах @таквим Я не хочу молчать и рассказывать историю, что случилось со мной, моим парнем и нашей группой. На нас напала служба безопасности пляжа Момо (Чешме, Турция). Четыре девушки были избиты по лицу (включая меня), и парни сильно пострадали. Мы дали полиции подробные отчеты. Мы не должны закрывать глаза на то, что произошло! #цхалленгеаццептед

А пост схаред бy Дариа Кyрyлиук (@дариакyрyлиук) он

- Не желим да ћутим, желим да кажем шта се догодило мени, мом дечку и нашим пријатељима. Напали сун ас чувари на плажи. Четири девојке, укључујући мене, ударали су по лицу, а момци из групе су тешко повређени.

Прочитајте још: Предосетила смрт: Објава Исидоре Бјелице тера сузе на очи (ФОТО)

Испричале смо све полицији - навела је Дарија,  а потом у другом посту навела како Турци не прихватају њене оптужбе и тврде да је обезбеђење само раздвајало групу која се потукла.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@момодалyан схаме он yоу, лиарс! Wе wант тхе цамера тапес фром тхе @момодалyан то бе релеасед тодаy! Тхе тхинг тхат тхе Момо беацх цлуб доесн’т wант то релеасе ит меанс тхат тхеy хаве сометхинг то хиде фром пеопле. Анд тхеy аре гуилтy! И лове Туркеy анд ит’с а беаутифул цоунтрy, бут ит’с верy сад сометхинг лике тхат цан хаппен ин 21ст центурy! #стоптхевиоленцеагаинстwомен

А пост схаред бy Дариа Кyрyлиук (@дариакyрyлиук) он

- Ово је лудо шта они раде, прво претуку мене и мог дечка, а онда њега оптуже да ме је тукао. Момци који су ме ударили су Мирак и Дада, а дечко је покушавао да ми помогне након напада панике који сам добила - додала је у посту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Но филтер/ филтер? 🤔

А пост схаред бy Дариа Кyрyлиук (@дариакyрyлиук) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas