Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДУГАЧКА КОСА

Украјинска ЗЛАТОКОСА открила како негује ДВА МЕТРА дугу косу! (ФОТО/ВИДЕО)

Украјинка Алена Кравченко гаји косу од своје пете године. Сад јој људи прилазе на улици и траже да се сликају са њом.

1621253803_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ мајсторскооко
Oglas

Златокоса из стварног живота, са природном косом дугом 2 метра, открила је тајну своје дуге косе.

Власница предузећа Алена Кравченко (35) из Одесе у Украјини гаји косу од своје пете године након што јој је мама рекла да жене треба да имају дугу косу. Сад је толико дуго да је често гази кад виси опуштено.

Алена изазива пажњу где год да се појави и каже да се мушкарци највише окрећу за њом на улици.

Последњих 30 година Алена мукотрпно брине о својој коси и има строгу рутину неге косе.

Прочитајте још: Београдски фризери о НАЈВЕЋИМ ГРЕШКАМА које жене праве! Пиво, мед и мајонез ипак нису добри за косу? (ФОТО)

Алена пере косу само једном недељно, и то је процес који траје 30 минута и никада је не чешља док је влажна како би спречила пуцање, нити користи топлоту да би је осушила, више воле да косу суши природним путем.

Уз своју једноставну рутину неге косе, Алена користи маске за косу и масаже главе како би јој длака изгледала глатко.

Према Алени, свако може постићи исту импресивну дужину косе као и она ако има стрпљења и тежње да пусти косу да расте. Своју раскошну косу приказује на Инстаграму, где је скупила невероватних 57.000 следбеника.

Прочитајте још: Направите сами СОЛАРНУ ВОДУ, резултати ће вас ОДУШЕВИТИ! Помаже код акни, бубуљица и бора, а ево како се прави! (РЕЦЕПТ)

Алена каже да њена два метра дуга коса привлачи велику пажњу на мрежи, посебно од мушкараца, који се окрећу за њом на улици, као и да људи траже да је додирну и сликају са њом.

Прочитајте још: Пет ТРИКОВА за неговану косу пуну волумена! Ове тајне знају само ФРИЗЕРИ и поделили су их са нама (ФОТО) 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas