Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Умрећу гладна и дебела": Сека Алексић и даље у проблему са килограмима

Сека Алексић не крије да и даље има проблем са вишком килограма

1630329389_seka-aleksic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица Сека Алексић једна је од најактивнијих на Инстаграму, који обожава. Она не крије да је опседнута филтетима за улепшавање на овој друштвеној мрежи.

Прочитајте још: КО ЈЕ СТВАРНО ШОЈИЋ ПО КОМ ЈЕ НАСТАО ЛЕГЕНДАРНИ ЛИК! Лане Гутовић је својевремено ОТКРИО ко је у питању: Није се одвајао од њега!

Проводим време на друштвеним мрежама и читам коментаре о себи кад на њих наиђем. Нема ту ништа претерано лоше и увредљиво - рекла је Сека, па поручила да је коментарисање туђег изгледа неумесно.

- Сматрам да је релативна ствар да ли је неко мршав или дебео и да је то ствар укуса. Ја никада нисам коментарисала туђи изглед или зараду јер сматрам да је то некултурно. Када наиђем на неки симпатичан коментар, радо се нашалим на свој рачун - објаснила је певачица.

"Умрећу гладна и дебела"

- За себе често кажем да ћу умрети дебела и гладна, јер стално кубурим с килограмима. То је саставни део мог живота и то ће ме вероватно увек пратити - признала је Алексићева, па се осврнула на свој покушај уклањања многобројних тетоважа које је годинама радила.

- Покушавала сам да уклоним тетоваже, али то је јако тешко и болно. Одустала сам од тога јер су третмани болни, а само избледе тетоважу, а не уклоне је скроз - објаснила је певачица, која за себе признаје да је подлегла новом тренду и постала опседнута филтерима за улепшавање које нуди Инстаграм.

Прочитајте још: "Ја сам те само оперисао, а БОГ те спасао": Реља Поповић је пре 14 година умало убијен, а сада живи потпуно другачији живот

- Опседнута сам филтерима на Инстаграму, пре неколико дана сам поделила свој нови филтер. Сасвим случајно сам дошла на идеју да пласирам своје програме за улепшавање, контактирала сам људе који то раде и сада не могу да се зауставим. Много волим то и веома ми је занимљиво - поручила је Сека.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas