· · Коментари: 0
ТРИК ИЗ КУХИЊЕ

"Умро бих, а не би знао чему служи!" И глумица ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ шокирана! Да ли је ово и ваше животно ОТКРОВЕЊЕ? (ВИДЕО)

Цео живот ову ствар радимо потпуно погрешно!

1613585046_ulje.png
Фото: InstagramScreenShot/gospodar_prsljenova

Кухињски трикови свакоме су добродошли, па чак и врсним домаћицама од којих неретко покушавамо да украдемо неки једноставан трик. Ипак, размислите да ли вам је икада бака, мајка или нека врсна домаћица објаснила чему слижи чеп на врху флаше од уља?

Прочитајте још: Пет индијских ораха пере одећу и скида ФЛЕКЕ!

Када отварамо флашу уља, након што одврнемо чеп, најпре ишчупамо мали поклопац и бацимо га. Или, уколико смо мало спретнији, само мало одлепимо поклопац и оставимо га на флаши, како бисмо лакше могли да контролишемо количину уља која излази из флаше.

Прочитајте још: 6 неочекиваних лекова за ЗУБОБОЉУ: Сви их имамо у кући и невероватно помажу 

Веровали или не, ово је потпуно погрешан начин на који смо годинама иза нас користили чепић на флаши уља, или флаши сирћета. 

Прочитајте још: 6 МАГИЧНИХ КРИСТАЛА: Донеће добре вибрације, позитивну енергију и благостање

Пре неколико дана, на друштвеним мрежама постале су вирални видео записи на којима се објашњава права намена поклопца на уљу. Осим што нам отвара очи за примену овог поклопца, видео снимак ће нам значајно олакшати и будуће сналажење у кухињи.

Велики број људи остао је потпуно затечен практичним саветом за коришћење уља, а међу њима била је и популарна глумица Лидија Вукићевић. 

- Исто - навела је популарна глумица уз неколико емотикона.

Уколико сумњате у то, само помислите колико пута вам је уље неконтролисано излетело из флаше?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.