Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
опрез

Уочите психопату на време: 4 ствари их одају

Све што раде, раде да би величали себе.

1611914695_Depositphotos_59654087_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Чак и ако верујете да никада нисте срели психопату, истина је да се они врло лако могу стопити са гомилом. Психопате нису само серијске убице из хорор филмова. Они стварно постоје.

Прочитајте још: Обратите пажњу: ЛАЖОВ се лако препознаје, јер ради ОВУ ствар

Стручњаци процењују да је психопатско понашање у општој популацији око 1 на 100 људи. Ако редовно комуницирате са другим људима, велика је вероватноћа да сте налетели на барем једног психопату, а можда и више њих.

Ево четири особине по којима се познају психопате:

Нема кајања
Психопате не осећају грижу савести због својих поступака и не показују много осећања. Ако приметите да се неко представља као невинашце, ово је знак да имате посла са психопатом. Ово је често праћено оптуживањем других и одбијањем да преузму одговорност за било шта. Психопата ће користити своју технику манипулације да вам изврће речи и преокрене ситуације тако да никада не изгледа криво.

У почетку су дивни

Један од разлога због којих је тешко идентификовати психопате је тај што многи остављају добре прве утиске. То је зато што су они стручњаци за обмањивање других. Имају способност да привуку људе, али не могу да одржавају дугорочне везе са другима. Њихова духовитост и шарм можда вас у почетку заварају, али кад их упознате, видећете сасвим другу страну.

Манипулишу

Психопате на манипулацију гледају као на игру. Воле да је користе као алат да добију оно што желе. Они тестирају људске границе до пуцања. Не плаше се да наштете другима, а све да би постигли свој циљ.

Прочитајте још: ДЕКА МАРКО Манојловић у 103. години никада лек није попио: Ово је његова ТАЈНА дугог живота (ВИДЕО)

Изузетно су арогантни

Прекомерна ароганција је још један важан знак да имате посла са психопатом. Наравно, има много арогантних људи. Али психопати показују крајњи ниво ароганције. Имају надуван осећај сопствене важности. Психопате верују да су најбољи у свему. Они верују да заслужују више од других због своје супериорности. Често дају нереалне изјаве о својим достигнућим и говоре о себи у крајње арогантном светлу. Они људе око себе виде као инфериорне и спремни су да их згазе како би добили оно што желе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas