Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Упуцао се у главу због Тик Ток изазова: Дечко је снимио сопствену смрт, а видео је постао виралан

Дечко из Пакистана, снимио је сопствену смрт због Тик Ток изазова који се проширио на овој друштвеној мрежи

1622445264_samoubistvo.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Младић познат под именом Хамидуллах, покушавао је снимити видео који је укључивао стављање пиштоља на главу и повлачење окидача.

Прочитајте још: Дечак доживео трауму када је сазнао да ће САНДУК његовог деде бити ОТВОРЕН, а онда је уследио шокантан потез оца...

Несретни 19-годишњак је снимао је видео у једној долини, а трагедија се догодила када је случајно повукао обарач. Ставио је пиштољ на главу и на месту остао мртав.

Глумио је самоубиство

Истрага је показала да се дечак претварао да пуца у себе, али како је пиштољ прислонио на главу, он је случајно опалио

- Овај се дечак претварао се да је починио самоубиство с напуњеним пиштољем. Ставио је пиштољ на главу и он је изненада опалио. Несрећни младић преминуо је на лицу места, након што је директно погођен у главу. Није било шансе да преживи. На ТикТоку је овај младић се сматрао звездом у успону, а његов самоубиство, постало је вирално, након што га је један тинејџер случајно снимио.
 

Снимак је брзо уклоњен са интернета

 

- У ТикТоку немамо већи приоритет од заштите сигурности наше заједнице, а садржај који промовише или велича опасно понашање строго је забрањено и одмах уклоњено, како би се спречило да постане тренд на нашој платформи - наводи се у саопштењу Тик Ток-а.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas