Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОГНОЗА

УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

Астролошка Нова година почиње уласком Сунца у знак Овна (20. марта), што значи да смо још десетак дана под утицајем 2020. и сада је финале. Наглашен је знак Риба, последњи у Зодијаку, представља заокружење теме и припрему за нови почетак.

1615559226_road-2644144_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Млад Месец представља почетак завршне фазе, рекапитулацију претходних дванаест месеци. Притом, Сунце и Месец ће бити у коњункцији са Венером и Нептуном - емоције ће испливати на површину. Може се појавити разочарање, туга, губитак, кривица и самосажаљење. Осећај да нас је напустила лична моћ. Ово је прилика да се освестимо, јер враћање на старо је чиста деструкција.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

Живимо у времену драматичних промена. Кармички ресет мења историју света пред нашим очима. И најмањи повод довољан је да побуњене масе преплаве улице. Колико ће дуго владајућа структура одолевати иза добро утврђених зидова и затамњених стакала аутомобила, окружена телохранитељима? У страху, све више притискају новим репресивним мерама и крше људска права, јер одавно на другој страни не виде људе.

Сатурн и Уран су улица
Увек када имамо тешке аспекте између Сатурна и Урана, у првом плану су људска и грађанска права и слобода, долази до револуција и преврата. Улица имају моћ.
Астролози су мислили да ће се 2020. догодити рат...

Када су пре неколико година астролози анализирали моћне аспекте који су обележили 2020, многи су предвиђали рат, јер за генерацију која сада живи, рат је нешто најгоре што може да се догоди. Можемо рећи да су "погодили", јер ово што се дешава јесте рат. Овако изгледа рат новог доба.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Овде се не поставља питање да ли ће до промене доћи, јер је неизбежна, већ колико ће процес трајати. То зависи од нивоа колективне свести и спремности свакога од нас за индивидуалну револуцију. Дакле, ми смо на потезу. Људи су по природи инертнии, јер тај потез подразумева личну одговорност.

Фото: Пиксабеј

Маскота године
Квадрат Сатурна и Урана, који је "маскота" ове године, и овде ће умешати прсте. Уран представља виши ум, а Сатурн рационални ум и њихов "судар" донеће нешто квалитативно ново.

Налазимо се у фази еволуције када треба да превазиђемо ограничења рационалног и успостављамо баланс са интуитивним. Сатурн има аналитичку и стратешку улогу.

Уран доноси ослобађање, потпуно нови начин живота

Сатурн представља стари начин мишљења, прихватање правила структуре која долазе споља којих се чврсто држимо, јер дају осећај сигурности. Уран ће разбити ту структуру и донети ослобађање, јер све док смо залепљени за материјално нисмо слободни. То не значи да ће се наш живот распасти, само ће постати флексибилнији, лакши, проточнији, отворићемо се за нове и неочекиване ствари. Нећемо више губити енергију на очекивање резултата.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Јупитер и Сатурн су доминантна енергија 2021. и можемо је назвати "револуција", јер представља класичан сукоб старог и новог, контроле и ослобађања, пПрироде су им суштински супротстављене.

Разрешење у јуну
Квадратура Сатурна и Урана траје целе 2021. и наставиће се и следеће године. Први егзактни квадрат имали смо 17. фебруара, током године очекују још два, 14. јуна и 24. децембра. Први квадрат је био изузетно јак, јер смо упознали нову енергију. Следећа у јуну могла би донети путеве разрешења, а у децембру ће се видети резултати акције.
Уран ће разбити старог Сатурна и то неће бити нимало пријатно

Ове године Уран ступа на сцену. Његова симболика је Прометеј који је отео ватру боговима и дао људима. То је нова сила која долази издалека и разбија границе које је поставио Сатурн.

Кључна реч је акција, а победиће само храбри.

Судар ове две енергије није нимало пријатан, јер тера на покрет и доноси шокантне промене. У односу на 2020, када је наша акција била ограничена до крајњих граница издржљивости, сада ћемо имати нешто сасвим другачије и на први поглед "лакше", јер ћемо морати да делујемо и предузимамо кораке, на личном и колективном плану.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Кључна реч је акција и она мора бити радикално другачија, било да се ради о појединцу или групи. Уран тражи од нас храброст, оригиналност и брзину деловања. Ако исти проблем покушавамо сто пута да решимо на исти начин, иако видимо да се ништа не мења, нешто није у реду са нама и морамо променити начин. Ако је пред нама зид од два метра, можемо ударати у њега главом у нади да ће пасти, а можда на крају схватимо да га је лако прескочити.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas