Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ГАРАЖА

Уређење гараже: Уместо старих ствари направите нову дневну собу!

Предности поседовања гараже су бројне, од тога да вам је аутомобил заштићен од времена и крађа, до тога да увек имате још једну корисну просторију.

1622796879_Depositphotos_381290208_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Међутим, гаража уз ову основну, може имати још много функција, чинећи ваш животни простор растерећенијим. На вама је само да одаберете шта бисте све “чували” у њој.

Прочитајте још: Путинова ЗВЕР кошта право богатство и вреди сваку рубљу! (ВИДЕО)

Нова дневна соба
Од гараже за тили час можете направити малу, уметнички декорисану, просторију, тако што ћете окачити салонски лустер, поставити јастучиће за седење на старе шкриње.

Уколико живите у кући можете да одлучите да сву белу технику, веш-машину, замрзивач, машину за прање судова, усисивач, додатни фрижидер, “преселите” у гаражу. На тај начин ослободићете простор у вашем дому, кухиња и купатило ће “продисати”, а уз то ћете се потпуно заштитити од буке коју ови апарати производе током рада.

Фрижидер у гаражи

Предлажемо да их све поставите на један зид, а остатак простора искористите по жељи - спустите гардеробу од прошле сезоне (заштићену навлакама), баштенску опрему, вентилаторе или грејалице...

Бенд у гаражи
Свирате? Направите од дела овог простора место за пробне свирке вашег “гараж бенда”, поставите инструменте и појачала и опустите се из све снаге, без бојазни да ћете некоме сметати.
Алат чувајте на зиду.

Прочитајте још: Данас их зову ОПАСНОСТ на путу, а некада су се власници овог белог аута поносно ШЕПУРИЛИ

На један од зидова окачите сав свој алат, поставите дугачку радну плочу, а испод ње, уредно, у кутијама, држите све што вам је потребно за мајсторисање. Кад се добро презнојите од рада, само ускочите у туш-кабину, пресвуците се и спремни сте за излазак, директно из гараже, седите у ваш четвороточкаш.

Бука из гараже ником не смета Фото: Депозит

Поред поставите витрину са авиончићима и аутомобилима с којима сте се играли у детињству, и имаћете утисак као да заиста живите дечје снове.

Бицикл у гаражи

Било да вам се гаража налази у оквиру куће или у близини стана, најбоље је да и бицикле пребаците у њу, а најмање места ће заузимати ако их окачите на зид. Овакво решење веома ефектно изгледа, а ако зид обложите циглама или поставите фото-тапет са тим мотивом, добићете додатно на естетском утиску.

Прочитајте још: Живаши је дизајнирао "Mark V" и до данас је једини ауто са позлаћеним логом (ВИДЕО)

Наравно, веома је важно да гаражу држите уредном да се не би претворила у простор претрпан стварима које не знате ни где се налазе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas