Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВРШЕН ДОМ

Уређење по ФЕНГ ШУЈИ правилима: Ево које ствари привлаче НЕГАТИВНУ ЕНЕРГИЈУ и нарушавају хармонију у породици

Мир и хармонија у нашем дому кључ су срећне и успешне породице...

1629046967_Depositphotos_11549786_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Философија фенг шуија помоћи ће вам да у свој дом уведете само позитивну енергију и омогућите себи и укућанима миран, пријатан живот пун среће и успеха, а за то морате обратити пажњу на ове "ситнице" које привлаче лоше енергије.

Прочитајте још: Уклоните МРЉЕ ОД МАСНОЋЕ на најбржи начин

Шта привлачи лошу енергију у дом?

Ципеле испред врата

Без обзира ради ли се о улазним вратима или вратима неке собе, прљава обућа на гомили једноставно усисава позитивну енергију, па их ставите у неки ормарић.

Гомила старих новина, папира и књига

Прочитајте још: Руски лекар ЛАЗАРОВ: Госпина трава помаже код ОНКОЛОШКИХ ОБОЉЕЊА

Новине треба рециклирати одмах након читања, а књиге и часописи које скупљате морају обавезно бити сложени у ормару, јер доносе лошу енергију у случају да су разбацани по животном простору.

Место за седење или спавање испод греде

Није лако ако живите у поткровљу, али отворене дрвене греде исијавају лошу енергију.

Оштећено посуђе и чаше

Прочитајте још: НАЈГОРЕ ствари које конзумирате УЈУТРУ су КАФА И ЈОГУРТ: Промените ове навике и истопићете САЛО са стомака! 

Ко год користи оштећено посуђе и чаше, уноси лошу енергију у дом и то ону која утиче на каријеру и финансије. Стога, решите се свега што није у савршеном стању...

Прочитајте још: Нису сви успели да изађу на време: Застрашујући тренутак када породица искаче из аута који лети преко ивице! (ВИДЕО)

Празне посуде за со, шећер и пиринач

Наравно да нам понекад понестане залиха, али посуде у којима чувате ове намирнице увек морају бити барем покривеног дна, јер празне посуде утичу на хармонију и срећу у породици.

Прљава одећа у углу собе

У сваком дому мора постојати одређено место на које ће се одлагати одећа за прање, а ако је скупљате у углу собе, направили сте кардиналну грешку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas