· · Коментари: 0
принцеза

Ускоро филм о ПРИНЦЕЗИ ДИАНИ, нико се није надао да ће ова глумица играти ГЛАВНУ УЛОГУ

Принцеза Диана ушла је у историју као вишеструка икона те вероватно планетарно најомиљенија чланица британске краљевске породице икада.

1596546309_princess-diana-397649_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Диана никада није напустила простор популарне културе, а поред мноштва документарних филмова и серија, играла ју је Наоми Wаттс у филму 2013. године који је пратио последње две године Дианиног живота, док ће је у четвртој сезони серије Тхе Цроwн играти Емма Цоррин.

Прочитајте још: ГОВОР КИАНА РИВСА вредан пажње: Поручује оно што сви примећују, а нико не говори

Међутим, почетком следеће године почиње и снимање филма који ће реконструсати три дана врло важна дана њеног живота, која су се одиграла током 1992. године - када је донела одлуку да напусти краљевски живот и оконча брак са принцом Цхарлесом.

Нови ће биографски филм под насловом Спенцер режирати чилеански режисер Пабло Ларраíн, који потписује филм Јацкие из 2016. с Наталие Портман у улози Јацкие О. Кеннедy.

Док је главну улогу сада подарио Кристен Стеwарт.

Прочитајте још: Безусловна љубав: Славни глумац је желео да ОКОНЧА СВОЈ ЖИВОТ како би спасио брата

"Диана је моћна икона према чијем животу милиони и милиони људи, не само жена, него људи широм света осећа емпатију. Одлучили смо да се упустимо у причу о идентитету и томе како жена доноси одлуку да не жели бити краљица. Она је жена која, кроз путовање у филму, доноси ту одлуку, схватајући да жели поновно да буде она жена која је била пре но што је упознала Цхарлеса", изјавио је Ларраíн за Деадлине

Што се тиче помало неочекиваног избора Кристен Стеwарт за насловну улогу, Ларраíн каже да је пресудила њена глумачка флексибилност: "Кристен може бити много тога, може бити врло мистериозна и врло нежна и истовремено врло снажна, што је управо оно што нам треба. Комбинација ових елемената била је добитна. Начин на који је реагирала на сценарио и како приступа лику изузетно је леп чин за посматрање. Мислим да ће остварити нешто предивно и интригантно. Она је сила природе", закључио је режисер.

Прочитајте још: Памтимо га као преслатког дечака ДАВИДА из серије Полицајац са Петловог брда, а ево како он данас ИЗГЛЕДА (ФОТО)

Воx попули није одлуку примио сасвим отвореног срца и поред понеког израза задовољства, многи су изразили сумњу да је Стеwарт идеалан избор за улогу Ладy Ди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.