Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЋ ПРИРОДЕ

Утрљајте ову смесу од БЕЛОГ ЛУКА на косу и реците збогом ОПАДАЊУ! Уништава гљивице које су узрочник томе (РЕЦЕПТ)

Бели лук је рудник минерала, а коса ће се препородити од њега.

1619072384_kosa.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Бели лук је до сада толико пута доказан како један од најјачих лекова из природе, који чисти, детоксикује, јача имунитет, препун је витамина и корисних супстанци.

Ипак, можда нисте знали, али веома је добар и за косу, регенерацију и раст и не морате бринути због његовог специфичног мириса, не задржава се на коси, па слободно можете користити шампоне на бази белог лука. 

Бели лук је рудник минерала.

Највише садржи калијума, затим фосфор, манган, калцијум. Новија истраживања потврђују да бели лук у свом саставу садржи и селен и сумпор, јод, гвожђе.

Од витамина садржи значајне количине Ц витамина и незнатне количине витамина Б1 и Б2. Протеини су такође важан састојак белог лука.

Берли лук чисти кожу главе и подстиче раст косе, дубински регенерише длаку, а без машћења. 

Ракија и бели лук за раст косе - како се прави лосион

За овај добро познати народни лек користи се комовица ракија.

У 2дл комове ракије убаци се неколико чена згњеченог белог лука. Затворите и оставите да одстоји недељу дана.

Овај лосион за косу од белог лука утрљавајте свакодневно у корен косе. Истрајте у овом третману у дужем временском периоду. Уколико нисте у могућности да лосион оставите читав дан на коси, нанесите га неколико сати пре прања косе.

Ракија у овом лосиону поспешује периферну циркулацију коже главе. 

Ракија у овом лосиону поспешује периферну циркулацију коже главе. Нећемо понављати шта то значи за правилан раст косе. О белом луку за косу  је довољно већ речено и овде и на другим нашим страницама.

Само још једном подвлачим његово антимикотичко дејство. Алицин из белог лука убија гљивице у коси које су веома чест узрочник опадања косе, себореје и перути.

У свој лосион од комовице и белог лука за косу можете додати и каранфилић који ће неутралисати смрад ракије и лука. Када је лосион готов, процедите га и по жељи додајте му пантенол за бржи раст косе у размери 1:1.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas