· · Коментари: 0
ФРИЗУРА

Увек на исти начин обликујете косу? Ево шта ваша СВАКОДНЕВНА ФРИЗУРА говори о вама?

О особинама људи можете много тога сазнати из њихових навика, али и од начина на који најчешће обликују своју косу.

1601382973_Capturek.JPG
Фото: Принтскрин / фоодхере.ру

Навике откривају пуно тога о људима.

Уобичајена, свакодневна фризура свакако није изетак, она итекако скрива добре и лоше стране вашег карактера.

Заправо, баш коса може доста рећи о својим власницима. Плетеница, реп, пунђа, пуштена коса, све ове фризуре и особине човека су међусобно повезане.

Фото: Принтскрин / фоодхере.ру

Фризура број 1

Ви сте романтична личност, отворени сте ка новим знањима и искуствима. Код људи тражите само позитивне стране, зато се, нажалост, често разочарате у друге. Оптимиста сте у срцу.

Фризура број 2

Ви сте сигурни у себе, вас нимало не занима и не повређује некомпетентна критика других. Немате потребу за великим бројем пријатеља, али зато вас у друштву сматрају највернијим пријатељем. Немојте престати да својом енергијом испуњавате друге!

Фото: Депозит

Фризура број 3

На први поглед се чини да сте врло поносна особа. Како се може понашати човек који жури да оствари све постављене циљеве, игнориришући досадне приче ‚‚ни о чему”? Навикли сте да све постижете сами, и помоћ других вам није потребна.

Прочитајте још: Које ЦИПЕЛЕ сте обули данас? Ево шта ОБУЋА ОТКРИВА О ВАМА

Фризура број 4

За оне који вас не познају, ви сте жена ратник, а за вама блиске људе сте мека и кротка. Увек сте на страни искрености и поштења. Вас нико не може преварити.

Фризура број 5

Ви сте креативна особа с богатим унутрашњим светом. Досадан посао није за вас, ви живите с уметношћу и креативношћу.

Фризура број 6

Понекад вам смета сопствена отвореност, али сте једна од оних особа које су увек спремне да пруже помоћ, чак и непознатима.

Прочитајте још: Како да ваше ШИШКЕ увек изгледају САВРШЕНО

Фризура број 7

Ви сте добар слушалац и посматрач. Пажљиви сте код сваког детаља, то је оно што вам помаже да будете вођа.

Фото: Депозит

Фризура број 8

Многи мисле да се мирнија особа не може пронаћи, али боље да не покушавају да вас разљуте. Неће им бити добро! Једноставно, такав притисак оштроумности не може свако да издржи.

Фризура број 9

Добро развијена самодисциплина и самопоуздање су ваши адути. Нисте од оних који у почетку мисле, а после раде. Код вас је обрнуто. Сигурни сте у све што започнете.

Фризура број 10

Ви сте креативна особа, интелектуалац и естета. Не подносите неукус, и трудите се да у свом окружењу бирате људе сличне себи.

Прочитајте још: Олакшајте себи: Немојте ПРЕТЕРАНО ЧЕСТО прати косу!

Фризура број 11

Да ли сте већ приметил да вам често плачу на рамену? Смирена, васпитана, савесна – па, како у вас немати поверење?

Фото: Депозит

Фризура број 12

Ви сре организована и независна особа, волите да све буде јасно и на свом месту. У свему волите једноставност.

Фризура број 13

Ви сте прави природни оптимиста! Цените сваки тренутак и нисте спремни да потрошите живот у празно. Није вас лако наљутити, како се, можда, другима чини. Заправо, тако јака личност и људи попут вас се не срећу често.

Фризура број 14

Практичност је ваша главна особина. Вас не занимају туђи животи, трачеви… Шта ће све то човеку као што сте ви, жени која сигурно корача кроз живот?

Прочитајте још: Не радите ових 10 ствари ако имате ФАРБАНУ КОСУ

Фризура број 15

Можда ви и волите да сањарите и да се удубите у креативност и маштање, али то вас не спречава да постижете све што вам је на списку ‚‚Желим да урадим”.

Фризура број 16

Ви сте мирна, а понекад, чак и хладнокрвна особа. Такав отпоран и јак карактер може се само пожелети.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.