· · Коментари: 0
Б92

Уз "Њена правила са Нином" и "Без фаула!" завирите у живот и каријеру наших најуспешнијих спортиста

Спортска редакција портала Б92.нет припремила је нове посластице за праве љубитеље спорта.

1614947673_AKK_1351.jpg
Фото: Промо

Након неколико успешних година и чак 130 аудио емисија, најслушанији спортски подкаст на нашем језику "Са терена" добија појачање. И то видео издање. И то не једно, већ два. 

Сваког понедељка у 20 часова, уз новинаре наше спортске редакције, у новим видео подкастима читаоце Б92.нет чекају добро позната лица. 

Колегиница Нина Колунџија ће, у подкасту "Њена правила са Нином", сваке друге недеље са својим саговорницама разговарати о направедно запостављеном сегменту спорта и у Србији и у свету – женама у спорту и женском спорту. Кроз искуства најбољих српских спортисткиња, познатих стручњака, као и малобројних жена на високим спортским функцијама, анализираћемо услове у којима битише женски спорт.

"Волела бих да њих, њихове резултате, проблеме и изазове учинимо видљивијим и да променимо наратив. Када у претраживачу потражите 'најбоље спортисткиње Србије', најпре се појаве 'најлепше спортисткиње Србије' што довољно говори о томе на који начин се приступа женском спорту. Осим тога, неупоредив је број вести и интервјуа са спортистима, с једне, и спортисткињама, с друге стране. Све су то разлози због којих сам одлучила да покренем подкаст", каже Нина Колунџија.

Истовремено, сваке друге недеље имаћете прилике да уживате и у подкасту "Без фаула!" и колегу Милоша Шарановића који ће уз новинаре спортске редакције Б92.нет обрађивати актуелне и битне спортске теме, разговарати са најважнијим именима из света спорта и покушати да вам открије неке ствари које о спорту можда и нисте знали.

"Причама о спорту нема краја. У подкасту 'Без фаула!' нема краја, има главе и репа и свих спортских тема. Уз максимално поштовање саговорника, у границама фер плеја, али без компромиса…", најављује уредник спортског програма ТВ Б92 Милош Шарановић.

Фото: Промо

"Наша спортска редакција вредно ради да читаоцима пружи најважније спортске вести, најпрецизније анализе, специјалним издањима испрати сва највећа такмичења... Својеврсни повратак Нине и Милоша на странице Б92.нет омогућиће нам да Вам се приближимо у још једном формату – видео подкасту", каже уредник спортске редакције портала Б92.нет Александар Ковачевић.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.