Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фризура

Уз ове савете ваша КОСА имаће ВОЛУМЕН и изгледаће ФАНТАСТИЧНО

Стварање волуменске фризуре лакше је него што се можда чини на први поглед.

1599204819_woman-3353702_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Власнице танке косе, по неписаном правилу, сањају о фризури која одише волуменом, али није сваки такав стил у стању да издржи цео дан.

Главна ствар је увежбавање код куће, а такође не заборавите да се опремите једноставним алатом за експериментисање (у нашем случају то су шампон, уље за косу, спреј, лак, фен за косу и четк

Прочитајте још: Како ПРАВИЛНО скинути МАСКАРУ: Ово никако не смета да радите

Упутства:

  • Оперите косу шампоном како бисте створили волумен (он, за разлику од других, не оптерећује косу). Равномерно га распоредите по целој дужини од корена до врхова са средњом фиксацијом. Ако су длачице на крајевима веома суве, нанесите мало уља, не већу количину од величине новчића.
  • Малу количину спреја за текстуру прскајте морском соли по целој дужини.
  • Осушите косу спуштеном главом на доле, то ће додати додатни волумен вашој коси.

Прочитајте још: Прилагодите НЕГУ доласку ЈЕСЕНИ: Ове ЧЕТИРИ СТВАРИ су кључне

  • У овом случају, четка би требало скоро да додирује корење.
  • Нанесите суви шампон директно на корење на деловима где је потребно додати волумен, обично горњи и бочни део.
  • Након тога масажним покретима подигните корење косе - то ће створити волумен.

Резултат учврстите лаком за косу, и процес додавања волумена танкој коси је завршен. Стајлинг је спреман!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas