Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
брзо и лако

Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

Сигурно вам се некад догоди да преспавате аларм и касните на посао. А можда се заглавите у гужви на повратку с посла и онда не стигнете да се средите за излазак.

1600083325_Depositphotos_78206086_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У сваком случају, ниједна жена не воли да се спрема на брзину, а кад се томе додају врућине и нежељено знојење, падне вам мрак на очи.

Ево неколико основних трикова који ће вам послужити када журите, а наравно, желите да изгледате лепо.

1. Умивање хладном водом чини чуда

Будући да немате времена за компликовану шминку, важно је да вам лице изгледа свеже и одморно. У томе ће помоћи умивање хладном водом - осим што подстиче циркулацију, смањује отеченост и 'кесице' испод очију и сужава поре.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Пре изговореног "ДА" младу из Крушевца прекинуо кум: Изговорио четири речи због којих сада она размишља да се РАЗВЕДЕ

Након што се умијете, лагано потапшите лице пешкиром да упије влагу и затим прстима штипкајте образе, чело и браду. Тако ћете додатно подстаћи циркулацију и добити лепу боју лица. Након тога обавезно нанесите хидратантну крему.

2. Коректор уместо пудера

Кад касните, заборавите на пудер јер ће вероватно изгледати лоше кад се нанесе у журби. Послужите се коректором и прекријте њиме само најкритичније делове - подочњаке, црвенило и сличне неправилности ако их имате - добро га утапкајте да се стопи са кожом лица.

У оваквим ситуацијама држите се оне "што једноставније, то боље" и посегните за вишенаменским производима. Кремаста боја за усне и образе даје лаган осећај на кожи. Једноставно нанесите мало боје на усне, па на образе.

Једноставније је боље.



3. Маскара? Да, али она за обрве

Сигурно из искуства знате да маскару не можете лепо нанети док журите - напротив, веће су шансе да ћете у журби направити неред на капцима и тако имати "дупли" посао, а треба ли уопште помињати слепљене трепавице?

Прочитајте још: Због ОМИЉЕНОГ КОМАДА ОДЕЋЕ се можете РАЗБОЛЕТИ! Проверите о ком оделу је реч

Зато боље прескочите маскару за трепавице и искористите ефикасност маскаре за обрве. Оне заиста могу направити 'wоw' ефекат ако су лепо истакнуте, својеврсни су "оквир" лица и зато радије потрошите који минут на њих него на трепавице.

За разлику од оловке и сенке за обрве, маскара је много једноставнија за коришћење и даће вам природнији изглед, а треба вам само неколико секунди за наношење.

Када немате времена за размишљање са белом мајицом сигурно нећете погрешити.

4. Суви шампон за косу

Касните - нема времена за прање, фенирање и пеглање косе. У том случају свакако ће вам добро доћи суви шампон и зато га увек имајте при руци. Ако вам је коса масна, суви шампон у трену ће је освежити и вратити јој чист изглед.

Фото: Пиxабаy

Чак и ако је релативно чиста, али не стигнете да је уобличите у неку складну фризуру, попрскајте је сувим шампоном и добиће леп волумен, који ће трајати цео дан. Прођите рукама кроз косу, лагано је протресите и - фризура је готова.

Прочитајте још: ТРИ ТРИКА Инстаграм мајстора: Ево како да изгледате МРШАВИЈЕ на фотографији

5. Са фармеркама и белом мајицом не можете да погрешите

Фармерке у којима се осећате удобно и једноставна бела мајица непогрешив су избор када сте у журби и не знате шта ћете да обучете. Таква модна комбинација увек вам може бити резервно решење кад касните на посао.

Осим тога, на белу мајицу увек можете набацити сако или јакну од тексаса и изгледаћете тип-топ. А најбоље је то што се не морате замарати тиме шта ћете да обујете - на ту комбинацију иде апсолутно све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas