Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУЋА

Уз помоћ ЈЕДНОСТАВНИХ трикова избаците НЕГАТИВНУ енергију из куће!

Нисте задовољни љубавним животом или успехом на послу?

1600175208_pexels-photo-846080.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Ако се често свађате са другима можда треба да промените нешто у животном окружењу. Очистите животни простор од негативне енергије и привућићете лепа дешавања.

Редовно чистите кућу

Прљавштина и неред привлаче негативну енергију коју избацуејте сваки пут када очистите кућу. редовно усисавајте и бришите прашину. Пре спавања оперите све судове!

Пре спавања оперите све у судопери!

Прочитајте још: МИРИС ДОМА: Ево зашто сами НЕ МОЖЕМО да ОСЕТИМО

Промените распоред намештаја

Најамње једном месечно промените место неком комаду намештаја, јер ће то омогућити другачији проток енергије. У средини собе треба да буде слободан простор. Поправите сва врата која се не затварају. Баците све поломљене и покварене ствари.

Неутралишу Фото: Пиксабеј
Окадите жалфијом дом и пустите сунце.

Упалите мало жалфије

Један од најстаријих начина стварања позитивне енергије је паљење жалфије. Она ослобађа састојке који опуштају и уништавају више од 90 одсто бактерија у ваздуху. Мало суве жалфије запалите у керамичкој чинији и одмах угасите. Док дими носите посуду кроз дом.

Јутарњи кафу пијте увек поред прозора.

Пустите сунце и ваздух унутра

Свако јутро широм отворите прозоре да свеж ваздух и сунчеви зраци уђу у дом. Тако ће изаћи негативна енергија. Попијте јутарњу кафу близу прозора.

Прочитајте још: КРИСТАЛ или КАКТУС: На радном СТОЛУ треба имати и ТРЕЋУ ствар

Биљке за атмосферу

Неке биљке имају способност да неутралишу негативну енергију, а такве су: бамбус, орхидеја, красула, алоје вера, спатифилум... Редовно уклањајте суве листове!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas