Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУПАТИЛО

Уз помоћ неколико ДЕТАЉА купајте се као филмска звезда у ВИНТИЏ купатилу

У овој просторији се, можда, не проводи највећи део дана, али се у њој највише ужива.

1594364945_Depositphotos_327928770_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ако сте планирали да реновирате купатило и желите да оно изгледа потпуно другачије од свега што сте видели у домовима својих пријатеља или на страницама магазина специјализованих за уреЂење ентеријера, можда ће вас инспирисати повратак у прошлост.

Прочитајте још: Из купатила ОДМАХ избаците црвене елементе! Ево које боје по ФЕНГ ШУИЈУ морате имати у просторијама

Детаљи Фото: Депозит

Све су популарнија винтиџ купатила, каква памтите из  историјских филмова. Дакле, желите ли да се, док се туширате, осећате као нека филмска хероина, уредите ову, за многе најважнију просторију у дому, у ретро стилу.

Заборавите на модерне облике и сребрни сјај.

То ћете најједноставније постићи уз помоћ овалне каде са металним ногарама, која делује веома ефектно, било да је чисто бела, керамичка, или споља обложена бакром.

Основа винтиџ купатила је овална када.

Уз винтиџ стил никако не иду тушеви и славине “суперсоничних” облика и могућности, нарочито сребрног сјаја. Уместо њих, опремите купатило славинама и батеријама у боји старог злата, и то онима из које вода потече тек када их неколико пута окренете улево или удесно, а не после само једног покрета на горе. Нека цела опрема буде у златним тоновима. На ормариће са огледалом заборавите.

Овална када обложена бакром Фото: Депозит

Винтиџ купатило “трпи” само огледало са богато дизајнираним металним рамом и то, подразумева се, златног сјаја. Како ни стакло на туш-кабинама не припада овом стилу, већ на њихово место долазе завесе са ретро мотивима, потрудите се да их не качите уз помоћ пластичних кукица, већ металних, златних, са патином. То је нешто што се не примећује одмах, али свакако доприноси целокупном утиску.

Злато Фото: Депозит
Огледало мора да има рам златног сјаја.


Било би добро да у купатилу доминирају нијансе земље. То ћете постићи уз помоћ браон и беж мозаик плочица, али и ормарића од тамног дрвета.

Прочитајте још: Како нас варају станодавци? "Стан у изворном стању", "лукс" и "светао" сигурно НИЈЕ ОНО ШТО СТЕ МИСЛИЛИ

Уколико имате прозор, односно природну вентилацију, пожељно је да негде у близини лавабоа сместите саксијску биљку. Она ће оплеменити најмању просторију у дому, у којој ћете, због свих ових промена, пожелети да проводите више времена него уобичајено.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas