· · Коментари: 0
ИСТИНИТА ПРИЧА

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Плакао над мртвим сином, а онда се из ковчега чуло: Тата, могу ли добити чашу воде?

Сигурно сте чули да су неке особе прогласили мртвим, а онда су оне потом оживеле. Не, то нису урбане легенде. Такве ситуације се заиста догађају.

1594127302_Depositphotos_302250226_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Отац двогодишњег Келвиса Сантоса доживео је прави шок када је схватио да је његов синчић ипак жив, иако су га у болници прогласили мртвим! Бизаран случај одиграо се 2012. године у Бразилу. Тада двогодишњи Келвис престао је да дише у болници, где је лежао због тешке упале плућа. Лекари су га прогласили мртвим, а породица је преузела његово тело како би малишана сахранили. Породица је целу ноћ остала да бди над телом које је лежало у отвореном ковчегу. Само сат времена пре покопа, док је његов отац непрекидно јецао, малишан је устао и рекао да је жедан.

Прочитајте још: Тог дана била је САХРАНА: Отац снимао ћеркицу док је играла, па на снимку приметио ЗАСТРАШУЈУЋ призор (ВИДЕО)

- Татице, могу ли добити чашу воде - упитао је збуњени дечак, ком није било јасно зашто сви око њега плачу и вриште.

- Нисмо могли да верујемо својим очима. Мислили смо да се остварило чудо и да је наш дечак жив. Али, само је легао натраг, као и тренутак пре тога. Више нисмо могли да га пробудимо. Био је мртав - испричао је неутешан отац Антонио.

Сина су одмах одвели у болницу, али лекари су потврдили да малишан не даје знакове живота.

- Уверавали су ме да је умро и нису ми објаснили то што сам малопре видео и чуо - рекао је Антонио.

Прочитајте још: Дечак је НЕСТАО пре 8 година на путу од куће до школе, а онда је једна СЛИКА решила МИСТЕРИЈУ (ВИДЕО)

Дечакова породица је одлучила да за један дан помери сахрану у нади да ће се дечак опет пробудити, али им се жеља није остварила. Дечак је сахрањен наредног дана на локалном гробљу. Уверен како му је син жртва немарности лекара, Антонио Сантос пријавио је случај.

Фото: Депозит

- Само 15 минута након што су га однели како би га реанимирали дошли су да ми кажу да је умро. Мислим да га нису добро прегледали. Умрли не могу само тако да се пробуде и причају - одлучан је отац.

Локалне власти потврдиле су да је дечак примљен у болницу у критичном стању и да је проглашен мртвим након што је престао да дише.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.