Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Жена отишла на операцију груди, а пробудила се са огромном задњицом: "Живот ми је уништен" (УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО)

Желела је да повећа груди, али је пластични хирург погрешно одрадио свој посао

1613041233_New-Project.jpg
Фото: Фацебоок принтсцреен/ Лиубов Лауфер
Oglas

Лиубов Лафер, одлучила се на естетске корекције након дугог размишљања и консултације са хирургом. Живот јој се претворио у пакао, када се након операције пробудила из анестезије, а за коју је платила 4.000 фунти.

Прочитајте још: "Ово је моја последња објава": Позната тик-токерка извршила самоубиство (ВИДЕО)

Наиме, Лиубов која је по струци психолог, желела је да уклони већ постојеће силиконе из груди, али је хирург саветовао да уради корекцију и поправи њихов облик убризгавањем сала које би узели с других делова тела. Жена је пристала на његов предлог и отпутовала у Русију на операцију, а када је стигла у болницу, добила је информацију да он неће моћи да је оперише, јер су му искрсле обавезе, па да ће захват учинити његов колега.

Иако је била веома уплашена, веровала је стручњацима, а доктору је објаснила све шта се договорила са претходним хирургом, одакле ће уклонити сало и да уколико буде вишка, да јој мало убризгају у задњицу.

Након операције доживела је потпуни шок, када се пробудила са огромном задњицом, попут Ким Кардашијан. Пробудила се у несносним боловима и без кисеоника.

 - Договорили смо да то иде у стражњицу, али у јако малој количини. Погледала сам груди и следила се. Изгледале су ужасно, а стражњица је била огромна. Убризгали су ми превише масти, нисам то желела - објашњавајући да има свега 55 килограма, а да је хирург чак две литре масти ставио у њезину задњицу.

 - Због захвата имам обешене, нескладне груди и менталну трауму. Изгледам као да ми је стомак раздвојен. Изгубила сам све, посао и породицуј јер не могу да спавам у истој соби са супругом, јер се он плаши да ме загрли – рекла је мајка троје деце.

Прочитајте још: Захтев свекрве шокирао снајку: "Желим да дојим своје унуче!"

Жена је одлучила да своју причу подели на друштвеним мрежама, али су је лекар и власник клинике тужили и изгубили судски спор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas