· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЗА 31. АВГУСТ

ВАГА хвата залет, БИК трља руке, а ЈЕДАН знак ће доживети ЗАБРАЊЕНУ ЉУБАВ

Ован ће преломити, Риба је у безизлазној ситуацији, Девица има љубавни проблем, Стрелац ће научити важну лекцију...

1598855391_apples-635239_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

БИК

Крај једног циклуса на послу учиниће вас веома поносним. Ваш удео је велики, а за награду очекујете материјалну награду. Без обзира на ваше реалне заслуге, будите спремни на то да финансијска добит неће бити сразмерна уложеном труду.

Бику следи заслужена награда, а Близанцима време за спавање и одмор.

БЛИЗАНЦИ

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој фамилији или вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што вас одликује, али, овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време преспавали.

Прочитајте још: ДО СЕПТЕМБРА: Венера упозорава да није време за БРАК, Јупитер да се НЕ ЗАДУЖУЈЕМО, а Сатурн нас враћа да поправимо ГРЕШКЕ

РАК

Око вас се генерише негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим зановетањима, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.

Рака исцрпљује окружење, а Лав ће иамти непланиране трошкове.

ЛАВ

Непланирани трошкови вас избацују из равнотеже. Не разумете због чега, иако сте ангажовани до изнемоглости, не можете финансијски да саставите крај с крајем. Није проблем у малом приливу новца већ у вашем пређашњем трошкарењу.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

ДЕВИЦА

Могући су проблеми у љубавним односима. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру дали до знања где му је место. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време.

Девицу мучи љубав, Вага је пуна идеја.

ВАГА

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је повезано за ваш приватни и љубавни живот.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

ШКОРПИЈА

Повољан дан за истраживање и учење. Извесно је и то да ћете добити понуду да се прикључите у неку хуманитарну организацију где бисте се у потпуности исказали јер ваша комуникативност и убедљивост је за тај посао драгоцена.

Шкорпија добија понуду, а Стрелац ће научити важну лекцију.

СТРЕЛАЦ

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате свој песимизам који је једна од ваших особина која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али, исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

ЈАРАЦ

Очекује вас нагли пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са особама које су вам пријатељи. Посесивно понашање вољене особе додатно отежава све ваше покушаје да ствари поправите и везу сачувате.

Риба блефира, Водолија је страствена, а Јарца очекује нагли пад енергије.

ВОДОЛИЈА

Привлачи вас особа с којом је љубавна веза немогућа. Страствено расположење претачете у креативност што вас пуни драгоценом енергијом. Велика мотивација вас инспирише за одличне пословне потезе који ће вам донети осећај правог задовољства.

Прочитајте још: Прорачуната је, ОЗБИЉНА, систематична и ПОУЗДАНА, а без ње би у свету ВЛАДАО ХАОС

РИБЕ

Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Блефирање није успело па је пред вама непријатан разговор с претпостављеним лицем. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и решите проблем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.