Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛУМЦИ

Ванбрачни син Арнолда Шварценегера виђен са братом: Погодите који више личи на оца? (ФОТО)

Син Арнолда Шварценегера Патрик и ванбрачни Џозеф први пут су у јавности виђени заједно.

1617690949_svarcneger.PNG
Фото: Instagram/ screenshot schwarzenegger
Oglas

Сви су знали да Арнолд Шварценегер (73) има ванбрачног сина Џозефа Бену којег је добио са кућном помоћницом Милдред Пати Бена. Син Џозеф сада има 23 године и бодибилдер је!

Прочитајте још: Џенифер Лопез у беж купаћем одушевила: Изгледа као на почетку каријере (ФОТО)

Џозеф и Патрик (27) се нису дружили, нити расли заједно, а јуче су први пут виђени како у Санта Моники тренирали. Радили су кардио вежбе и у једном тренутку их је папарацо видео заједно на степеницама како силазе до плаже. Слика је мутна, али је очигледно да су то Арнолдови синови. Обојица имају изражене набрекле мишиће.

Патрик је био бесан на оца када је чуо да има полубрата, а сада га је прихватио...

Патрик је почео да се дружи са полубратом, па га је чак и упознао са девојком Ники Додај када је дипломирао. Патрик је, иначе, био изузетно љут на оца када се дознало да има ванбрачног сина. У афекту је Twitter налог променио у "Patrick Shriver", односно скинуо је презиме Шварценегер. У том тренутку је имао 14 година, а Џозеф је рођен недељу дана пре његовог рођеног брата Кристофера са којим дели исту мајку.

Прочитајте још:  Девојке, ево РЕШЕЊА! За чишћење четке за шминку треба вам сапун и ЛЕГО КОЦКА (ВИДЕО)

Катрин, Патрик и Кристофер су деца коју је Арнолд добио са Маријом Шрајвер. Били су у браку 25 година, а Марија припада "Кенедијевом клану".

Прочитајте још: Најмлађа и најслађа шминкерка: Има четири године и већ је прави професионалац у свом послу (ВИДЕО)

Пати је била кућна помоћница Шварценегерових пуних 20 година, до јануара 2011. године. Занимљиво је да Џозеф невероватно личи на оца, не само у лицу, већ и карактеру. Он обожава да тренира и највише времена проводи у теретани.

 

Арнолд Шварценегер је одувек прихватао ванбрачног сина, а виђен је и како поносно стоји током церемоније када је Џозеф дипломирао, а заједничку слику је и објавио.

Брат је дошао на доделу диплома, али га сестра није звала на венчање.

Бивши гувернер Калифорније је том приликом написао:

- Честитам Џозефе! Четири године тешког рада и студирања бизниса у Пепердину су се исплатиле. Поносан сам и волим те - написао је отац Арнолд.

Прочитајте још: "Боже, шта уради од себе?" Јавно обраћање Лепе Брене изазвало прави мали РАТ на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Тамо је био и његов други син Патрик, док ћерка Катрин (31) није заинтересована да се дружи са полубратом. Није га звала на венчање 2019. године када се удала за глумца Криса Прата. Полубрат јој је послао честитку.

Прочитајте још: Ким Кардашијан измислила златне НАЗУБИЦЕ, нови тренд за девојке са лепим уснама (ФОТО)

Наиме, Џозеф је испод слике Кетрин и супруга са венчања написао "Честитам", али му полусестра није лајковала поруку!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas