Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Важи да фура ДОБАР СТИЛ, али овај комад је за ВАШАРЕ! Ево како је ИЛДА ШАУЛИЋ оманула са стајлингом (ФОТО)

Певачица народне музике важи за жену којој елеганције не мањка

1616684530_Ilda.png
Фото: InstagramScreenShot/ildasaulic
Oglas

Ћерка славног српског певача Шабана Шаулића, певачица народне музике Илда Шаулић важи за жену од стила, која зна да понесе одличне одевне комаде и готово да неприкосновена у стајлингу, како на сцени тако и на улици. Ипак, овог пута нас је потпуно демантовала.

Прочитајте још: Будите у ТРЕНДУ! Ово су најпопуларније пролећне јакне које морате имати у ормару (ФОТО)

Наиме, за потребе гостовања у једној популатној телевизијској емисији, Илда Шаулић се одлучила за миди плисирану шарену сукњу у комбинацији са стукираним сакоом на двоструко копчање, у краљевској плавој боји. И ова два комада добро је понела, али проблематична је њена обућа за ову прилику.

Веровали или не, али Шаулићева је понела потпуно старомодне, затворене златне папуче са високом, дебелом штиклом. Да ствар буде још гора, на златним сандалама је и велика, сребрна и округла шнала са цирконима.

Прочитајте још: Ово су ФАМОЗНЕ Шанел хулахопке које су ЗАПАЛИЛЕ Инстаграм (ФОТО)

Верујемо да Илди Шаулић само није био дан, као и да њеном стилу неће наштетити овакви гафови.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas