Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛУКСУЗ

Важи за најскупљег фризера на свету: Позната Српкиња је успела да добије чувену "невидљиву фризуру"! (ФОТО/ВИДЕО)

Техника шишања "невидљива фризура" је све што нам треба, а наша манекенка то врло добро зна.

1626943227_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ мајсторскооко
Oglas

Росано Ферети познат је као најексклузивнији и најскупљи фризер на свету. Познат је по техници шишања 'Метод', која је такође позната и као 'Невидљива фризура'. 

Прочитајте још: Wолф фризура: Најпопуларнији тренд са преко 100 милиона прегледа! Стоји свима, а лако се одржава (ФОТО)

Има више од 20 салона у свету са, како се прича, клијентима попут Кејт Мидлтон, Лејди Гаге и Џенифер Лоренс. Росано никад није желео да ода имена клијената јер му је њихова приватност на првом месту.

"Невидљиву фризуру" је успела да добије и наша чувена манекенка Софија Милошевић.

 'Невидљива фризура'

Ова фризура омогућава коси да пада природним покретима; рез није у слојевима и уситњавању. Прати природни ток косе, нудећи посебно искуство за све.

Техника која вам одстрањује испуцале крајеве без мењања облика фризуре, што је чини идеалним приступом када желите да сачувате облик којим сте задовољни, а да уједно освежите косу.

 Росано је у једном интервјуу објаснио како је дошао на идеју да измисли "Невидљиву фризуру".

Имала сам 15 година када сам осетио да нисам задовољан техникама које се користе за шишању у салонима широм света. Одлучио сам да путујем и научим више о овоме. И тада сам схватио да су жене широм света биле потпуно незадовољне својим искуством. Никада у салонима нису доживели ништа другачије и ново. Дакле, смислио сам Методу која се назива и Невидљива фризура. Радило се о разумевању природне силе косе и прилагођавању женама.

Прича се да је његова "невидљива фризура" најскупља на свету, на шта је одговорио: 

Тренутно, моји фризери имају редовну тржишну цену и пошто сам ја референтни модел у индустрији, одржавамо цене конкурентним. А цена од 1500 долара била је пре неколико година, када сам био на тржишту. Сада то радим само за неколико пријатеља, али не желите да знате цену за то!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas