Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКА ЛИНИЈА

Вечерате касно? ЗАУСТАВИТЕ СЕ! Ове намирнице никако не смете јести увече

Вечера у касне сате никако није препоручљива, посебно ако користите неке од посебно штетних намирница

1615334426_vecera.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Како се метаболизам током дана све више успорава пред одлазак на спавање, врло је важно да се пре него што утонемо у сан, уносимо искључиво непрерађену и целовиту храну, коју тело лако претвара у енергију. На тај начин ћемо спречити прекомерно гомилање килограма.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Постоје намирнице које свакако морамо избегавати, а ове четири никако не смете конзумирати у послеподневним и вечерњим сатима.

Бели хлеб

Бели хлеб је још једна намирница коју морамо генерално смањити ако желимо да изгубимо килограме, посебно увече. Због тога што је направљен од прерађених житарица, бели хлеб има малу количину влакана. То значи да вас неће једнако заситити као хлеб од целог зрна, што значи да ћете га јести више.

Сладолед
Сладолед је још једна намирница коју треба да избегавате ако покушавате да смршате. Сладолед је храна богата угљеним хидратима, а конзумирање велике количине рафинисаних угљених хидрата резултира таложењем масноћа на стомаку.

Чипс 

Прочитајте још: Руски лекар ЛАЗАРОВ: Госпина трава помаже код ОНКОЛОШКИХ ОБОЉЕЊА

Конзумирање чипса и сличних масти и пржене хране води до нездраве исхране, што резултира прекомерним дебљањем и негативним учинцима на здравље. Чипс садржи мале количине влакана, протеина и других хранљивих састојака. Чипс је обично слан или ароматизован због чега садржи високе количине соли.

Прочитајте још: Рецепт за дуговечност руског хирурга ФЕДОРА УГЛОВА који је ОСВОЈИО ПЛАНЕТУ: Позитивне мисли, физички рад и – 100 чучњева

Чоколадице

Због мале величине, чоколадице могу изгледати као релативно добра опција за ужину или ако пожелите нешто слатко. Међутим, ако покушавате да изгубите килограме ово није добро решење јер се и мали залогаји сабирају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas