Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МУШКАРЦИ

ВЕЛИЧИНА, број веза, НОВАЦ... Мушкарци ЛАЖУ о свему када им се догоди ЈЕДНА СТВАР

Самопоуздање је, кажу, једна од најважнијих особина, нарочито код мушкараца. Али, не могу баш сви да се тиме похвале.

1604058160_Depositphotos_90539076_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Стручњаци сматрају да су мушкарци којима је пољуљано самопоуздање склони измишљању ствари како би оставили бољи утисак о себи пред другима.

Прочитајте још: ШТА ЈЕ ЈЕО НИКОЛА ТЕСЛА? Ово је ЈЕЛОВНИК славног научника + РЕЦЕПТ

Истраживачи са универзитета у Вашингтону, у којем су учестовали студенти, открили су да такве особе несигурност компензују преувеличавањем чињеница о себи, од висине, грађе, броја љубавних веза, до стања њихових финансија.

Немоћни мушкарци преувеличавају себе...

- Знамо да им је мушкост врло важна - каже професорка психологије Сепне Шеријан, која је предводила истраживање. - У првом делу истраживања замолили смо студенте да и једном и другом руком стисну посебан уређај који мери снагу. Уписивали смо им лажне резултате, једни су били типично мушки, а други типично женски.

Затим су им дали упитнике с питањима о висини, броју љубавних веза, мушким или женским производима...

Прочитајте још: СВИ ЈЕ ВОЛИМО, а ево како се прави чувена КАРАЂОРЂЕВА ШНИЦЛА (ФОТО)

Испитаници којима су подметнули лошије резултате јачине руку, више су лагали и показали мање интересовање за женску козметику, као да су сматрали да би то додатно умањио њихову мушкост. Дакле, ако не верујете превише у сопствене вредности и способности, порадите на самопоуздању јер је, кажу стручњаци, то вештина која се учи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas