· · Коментари: 0
ПОВРАТАК

Велики повратак групе ТАП 011: "Јесмо матори, али се одлично држимо"

Поново на окупу и са већом енергијом него пре.

1611766261_tap.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТАП 011

Група уз коју су одрастале генерације и бенд који многима и данас буди најлепше емоције, Тап 011, поново се вратила у великом стилу.

Прочитајте још: Ово нисте знали: Ево ко је требао да игра Анђела у филму "МИ НИСМО АНЂЕЛИ" , али је одбио ту улогу!

Снимили су нову песму "Метар по метар", а већ прве реакције публике, говоре о томе да подсећају на онај добри стари Тап. Спот је сниман на Јахорини.

- Стално се смејемо када свако наше окупљање медији описују као "поново заједно", а ми се од 2011, када смо имали концерт у Арени, редовно дружимо. Зато сам рекла свима да морамо да снимимо песму да би људи знали да постојимо као бенд, да смо заједно – рекла је Гоца Тржан у емисији „Кец на једанаест" и додала:

- Пре годину и по дана Милан је написао песму "Докторе", али онда се прошле године десила ова несрећна корона и нисмо хтели да је објавимо да се не би мислило да је написана тим поводом. Песма је љубавна и нема везе са короном, али смо ипак одлучили да мало сачека. Онда је Милан написао и ову песму и одлучили смо да „Метар по метар“ буде прва с којом ћемо се појавити. Јесмо матори, али се јако добро држимо, дружимо и супер нам иде – каже певачица.

- Имамо данас можда и бољу енергију него некада. Отворили смо недавно и званичан инстаграм-профил групе и сви смо админи. Договор је да нема брисања ниједне објаве тако да сам уверен да ће се сви наши фанови смејати и лудо забављати, јер ће ту бити свега – рекао је Ђоле.

Ивана Петерс је изјавила да јој дружење и рад са бендом делују као нешто природно и потпуно блиско. 

Прочитајте још: Демантовали наводе медија да су у свађи: Слика Биковића и Бјелогрлића говори више од хиљаду речи (ФОТО)

- Као да није прошло толико година откако смо заједно радили и стварали. Као некад смо се сместили сви у један ауто и отишли на Јахорину да снимимо спот. Лудо смо се забављали -рекла је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.