Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЉУБИМЦИ

Ветеринар тврди да псеће године не постоје: "Ево колико ваш пас заправо има година" (ВИДЕО)

Ветеринар Хантер Фин објавио је на друштвеној мрежи ТикТок видео у ком је тврдио да је веровање да једна људска година вреди седам псећих погрешно и да је објаснио како правилно израчунати старост пса.

1613656620_puppy-1903313_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Видео је у кратком року постао виралан и прегледан је више од четири милиона пута.

- Једногодишњи пас стар је колико и 31-годишњи човек, а пас који има две године једнак је 49-годишњаку - рекао је ветеринар.

Прочитајте још: Били Ајлиш прославила удомљеном псу први рођендан (ВИДЕО)

- Ако вас занима колико је заправо стар седмогодишњи пас, одговор је као и 62-годишњи човек. Процес старења паса се с временом успорава, па ће осмогодишњи пас бити једнак 64-годишњаку. Колико је онда заправо стар ваш пас? - упитао је.

@др.хунтерфинн

 

♬ Стевен Универсе - Л.Дре

- Власници кућних љубимаца треба да схвате да пси старе другачије од људи, а кад једном постанемо свесни тога да су старији него што мислимо да јесу, лакше нам је и да се бринемо за њихово здравље - рекао је Фин.

Заблуда о старењу љубимаца је прихваћена као истинита и ту се јавља проблем.

Прочитајте још: Крава добила име по Викторији Бекам! Продата је за 300 хиљада евра, а ово је њен ИКС ФАКТОР! (ФОТО)

- Многи људи не желе да поверују да би њихово трогодишње штене могло, на пример, да има рак, али ми као ветеринари то видимо превише често. Заблуда о старењу љубимаца је прихваћена као истинита и ту се јавља проблем. Није ми јасно одакле је тај мит уопште дошао - закључио је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas