· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Веза на даљину: ДА ИЛИ НЕ?

Одржите искру без обзира на километре који вас деле.

1607092777_Depositphotos_82357788_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Свако ко је то доживео зна да везе на даљину могу бити напорне. Ваш драги је далеко, не знате шта ради и са киме се састаје. Исто тако не знате да ли мисли на вас, да ли му недостајтете.

Успоставите неколико основних правила

О свему разговарајте отворено, како не би било притајених осећања међу вама. Причајте о томе можете ли се виђати са другима, колико често би хтели да се чујете и видите.

Будите причљиви

Ниједна веза не може опстати без комуникације. Сваки дан узмите телефон и причајте са партнером барем 15 минута. Само му дајте до знања да мислите на њега и да вам недостаје. Свакоме се ово свиђа.

Прочитајте још: Пољупци утичу на везу, а ево и како!

Фотографије

Будући да не можете физички бити заједно, фотографије ће вам помоћи. Фотографишите се како се забављате и пошаљите му.

Планирајте посете

Понекад једноставно треба да видите партера уживо. Заједно испланирајте путовање. 

Прочитајте још: Ово је главни разлог због кога се парови свађају током празника

Фото: Депозит

Договорите се да заједно гледате телевизију

Ово је јединствени начин да се повежете. Тако можете симултано доживети задовољство иако сте километрима удаљени. А касније се чујте телефонски и поразговарајте о филму или емисији коју сте гледали.

Немојте се свађати око ситница

Зато јер не можете разговарати онолико често колико бисте хтели, све се преувеличава. Зато донесите одлуку да се нећете свађати око ситница, попут љутње јер вас партнер није назвао у време у које је обећао. Ви сте очекивали позив, а њему је нешто искрсло у последњем тренутку. 

Прочитајте још: Понашање жена које је мушкарцима најпривлачније: Једноставно је

Прихватите несигурност

Када се поновно видите, ствари би могле бити напете и чудне као у почетку везе. Можда ћете се упитати да ли га још волите и да ли је та веза вредна тога. Те мисли су нормалне. Проћи ће вас. А ако вас не прођу, онда размислите о раскиду.

Ако постоје проблеми, разговарајте о њима

Ако видите да се веза распада, немојте то крити од партнера. Реците му. Разговарајте о томе са партнером преко телефона. Он то заслужује.

Прочитајте још: Тело вас упозорава: Ако сте дуго БЕЗ СЕКСА приметићете знакове

Изненадите га доласком

Понекад телефон и е-маил нису довољни. Најбоље је да видите партнера уживо. Само се спакујте и посетите га. Барем вас неће оптужити да се нисте потрудили.

Удаљеност не може и не сме да штети вези између двоје људи која се темељи на узајамном поштовању, поверењу, преданости и љубави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.