· · Коментари: 0
ВЕЖБАЈТЕ СА МАРИЈОМ

ВЕЖБЕ ЗА ГОРЊИ ДЕО ТЕЛА: Пратите детаљна објашњења тренера Марије и биће вам лако (ВИДЕО)

Сваког викенда на Магазину Новости вежбајте са нашим професионалним тренером Маријом Стојановић и започните дан на најбољи начин.

1612190599_145827740_462593001792580_7480440437383634335_n.jpg

Данас предност дајемо рукама и раменима. Радимо тренинг за горњи део тела. Уз детаљња објашњења на снимку урадићете са лакоћом цео тренинг.

Вежба 1

Овом вежбом активирамо руке. Потребна су вам два тега. Пратите положаје као на снимку испод. Вежбу можете радити и у седећем и стојећем положају. Радите 3 пута по 12 понављања

Прочитајте још: ТРЕНИРАЈТЕ НОГЕ, али и ПОЗИТИВНУ ЕНЕРГИЈУ: Са нашим тренером Маријом данас радимо управо ове вежбе (ВИДЕО)

Вежба 2

Вежба је за рамена, под називом Арнолд. Правите теговима полукруг, а затим их избацујете. Лактови су у висини груди, пазите да не идете много испод тога. Радите 3 пута по 12 понављања као у претходној вежби.

Вежба 3

Ова вежба је за трицепс. Налазите се у лежећем положају. Пазите на размак између руку, лактови су у ширини рамена. Пратите покрете као на снимку. Важно је да руке спуштате спорије.Такође радите 3 пута по 12 понављања.

Вежба 4

Вежба је намењена бицепсу. Руке се налазе уз тело. Радите 3 пута по 8 понављања.

Вежба 5

Ово је вежба за леђа, а којом се активира и трицепс. Налазите се у получучњу, колена су мало савијена, док су леђа права. Пратите положај на снимку. Радите 3 пута по 12 понављања.

Вежба 6

Тег се налази у рукама, вежба је за рамена. Подижемо тег до висине рамена, окренемо га и вратимо. Радите 3 пута по 10 понављања.

Прочитајте још: Потребан је само 21 минут: Ове суботе радимо ХИИТ ТРЕНИНГ са тренером Маријом (ВИДЕО)

Вежба 7

Вежба је за груди. Ради се женски склек. Шаке су у ширини рамена. Све време обратите пажњу на положај тела, леђа не треба кривити. 3 пута по 10 понављања

Вежба 8

Радимо рамена. Подижете руку до висине рамена и враћате у почетни положај. Радите 3 пута по 16 понављања, 8 по руци. Стомак је све време стегнут.

Прочитајте још: Најважнија новогодишња одлука: ШЕТАЈТЕ, шетајте и растежите се на 4 начина

Вежба 9

Вежба је за груди, радимо отисак са пода. Пратите положај као на снимку. 3 пута по 15 понављања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.