Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Видела је снег у мају, али и САНДАЛЕ У ДЕЦЕМБРУ! Напољу сева минус, a Северина у... (ФОТО)

Популарна хрватска поп певачица Северина Вучковић пошетала је необично издање Загребом

1606933566_seve.png
Фото: InstagramScreenShot/severina
Oglas

Загреб је данас освануо под снегом, а само дава дана раније његове улице уздрмала је Северина. Наиме, ова популарна поп певачица појавила се на престоничким улицама Хрватске, ни мање ни више, него у сандалама.

Прочитајте још: Не бацајте паре! Направите сами БОМБОНЕ ПРОТИВ КАШАЉА (ВИДЕО)

Северина своје године носи одлично, али и модне комаде. Ретко јој се може замерити на мањку стила, али неретко се догоди и да нас шокира својим аутфитом. Тако се и недавно појавила на улицама Загреба у помало необичном издању за хладне дане.

Прочитајте још: Меланија ЗАСЕНИЛА америчке изборе! У пола ноћи ИЗГЛЕДА САВРШЕНО, комбинација о којој ће се причати (ФОТО)

Наиме, Севе је прошетала плаве сандалице улицама града, које је одлично уклопила уз бордо хаљину на копчање од вештачке коже. Ипак, ова комбинација није се добро уклопила са годишњим добом.

И док су је неки пратиоци бодрили да је храбра, други су сугерисали да је ипак хладно за сандале, као и да јој прети прехлада. 

Прочитајте још: Трик Клеопатре: Синди Крафор открила тајну своје лепоте

Но, Севе је била јача од ниских температура, судећи да се синоћ појавила на снимању емисије са Петром Грашом, жива и здрава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas