· · Коментари: 0
познати

Видео Скарлет Јохансон када је била дете постао хит на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Скарлет Јохансон на снимку има само 10 година.

1624107247_w_55425764.jpg
Фото: Епа

Увек је забавно видети како су познате личности изгледале у детињству, а на нашу срећу све је више оних који деле своје старе снимке или фотографије. Тако смо у последње време завирили у одрастање Селене Гомез, Зендаје и Регеа Жан-Пејџа. Као што сте прочитали у наслову, звезда данашњег текста јесте глумица Скарлет Јохансон, и то захваљујући Yоу Тубе материјалу који је поделио чувени водитељ Конан ОʼБрајен.

У овом видео снимку упознајемо Скарлет као 10-годишњу девојчицу, која је током ʽ90-их гостовала у шоу програму споменутог аутора. Интересантно је да је ова дама у то време себи наденула уметничко име Сара Хјуз. Она је имала задатак да спелује речи које су прочитане, у чему се одлично снашла, упркос покушајима ометања. Али, послушајте, како бисте се уверили у њен таленат, и мало забавили.

Прочитајте још: Шокантно признање Ким Кардашијан о експлицитном снимку: Дрогирана снимала кућни видео? (ВИДЕО)

Подсећања ради, глумица је у индустрију забаве закорачила крајем прошлог века, а као тинејџерка постала је девојка која обећава. Овај епитет је оправдала у холивудским круговима, и добро смо упознати са њеним ролама на филму. Ипак, до сада нисмо имали прилику да видимо како је изгледала на самом почетку бављења овим послом.

Међу коментарима на видео снимак који је убрзо након постављања постао виралан, поједини гледаоци изнели су запажање да их мала Скарлет неодољиво подсећа на Ему Вотсон приближног узраста. И, заиста, обе су показивале самоувереност, на одушевљење фанова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.