Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАНЦИ

Она је ВИЈЕТНАМКА и обожава Србију: Објавила је СНИМАК у ком прави САРМЕ, а једна ствар је свима ЗАПАЛА ЗА ОКО (ВИДЕО)

Лиз Дуонг живи у Аустралији, забавља се са Србином и покушава да научи не само српски, већ и како се праве најукуснија наша јела.

1592560565_LizLearnsSerbian1.PNG
Лиз једе сарме Фото: Youtube/ screenshot Liz Learns Serbian
Oglas

Ли је недавно на Јутјубу отворила канал "Liz Learns Serbian" на којем показује како напредује њено учење српског, али и српске културе.

Прочитајте још: Како да изгубите чак 20 килограма за само 90 дана

- Данас правимо сарму - каже на чистом српском Лин у најновијем видеу.

Њено учење српског напредује фантастично и већ је објавила видео са 10 објашњења зашто је српски бољи од енгелског. Међутим, најновији њен видео разнежиће сва срца у Србији.

Рецепт је узела од свекрве и испоштовала је комплетну процедуру како се прави овај српски специјалитет. Такође, набавила је лепе листове купуса и стручно замотала сарме.

Фото: Youtube/ screenshot Liz Learns Serbian

Исецкала је црни лук и издинстала са јагњећим и прасећим месом, што је посебно привукло пажњу јер се за сарму обично користи јунетина и свињетина. Мало је продинстала са пиринчом, а онда је завила сарме.

Издинстала је млевену јагњетину и прасетину.

Њен рецепт је одличан водич за куварице-почетнице, јер објањава сваки корак. Када српска снајка прави сарме све делује тако лако!

Прочитајте још: Да ли сте чули за "ТЕГЛА дијету" која је хит на друштвеним мрежама, бесплатна је и нема гладовања (Фото)

Лиз је сада позната као "српска снајка" и све је популарнија међу нашим људима који редовно прате њен блог.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas