Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Викторија не може да се помири са губитком колеге: "Сања ће увек бити ту!"

Његов одлазак оставио је у шоку читаву естраду

1615298683_viktorija-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Некада веома популарна певачица и чланица групе "Аске" Снежана Мишковић познатија као Викторија, веома је тужна због смрти колеге и пријатеља, Александра Сање Илића, који је преминуо у 70. години.

Прочитајте још: Поклон који одузима дах: Цеца Ражнатовић се похвалила поклоном који је добила од дечка за 8.март (ФОТО)

- Затекла ме је ова вест и растужила, али Сања ће сваке секунде, увек, бити ту. У етру. Захваљујући својим песмама – рекла је Викторија у емисји "Кец на једанаест". Певачица се присетила 1982. године и испричала како је дошло до тога да "Аске" наступе без Слађане Милошевић.

- Слађана је одустала од наступа и ја сам Сањи предложила да нас три изађемо на сцену и да отпевамо ту песму, иако је било замишљено да будемо пратећи вокали. Он се нашао у небраном грожђу али је прихватио предлог и ето, у тако снажној конкуренцији, ми смо победиле. Нисмо знале шта нас је снашло, а Сања је био ту да нас води, даје савете, дружио се са нама и разговарао – рекла је Викторија на и додала нема намеру да се више појављује у телевизијским емисијама:

 

- Ја сам се 2014. године потпуно повукла из медија. Има једна анегдота која је потекла од моје ћерке, а гласи: Мама, да ми ниси мама не бих знала да постојиш. Млади људи не знају за мене, чудно је време. Ја имам свој микросвет који ме штити од свега негативног што нас окружује, нарочито оних које су присутне у мојој бранши – рекла је Викторија. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas