Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Витез, СТРАСТ и спектакл: Марс је кренуо директним ходом кроз ОВНА

Марс је 29. јуна ушао у Овна и тамо се увек добро осећа. Нажалост, 9. септембра је кренуо ретроградно. Е, од суботе је коначно кренуо директним ходом. Не плашите се!

1605200805_Depositphotos_4749749_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Нама је ова година била тешка, а тек Марсу! Од септембра је безвољан, апатичан и ништа му није полазило за руком. Да, Марс је био ретроградан, а сада је, коначно, кренуо директно. Да ли је то добро? Не, то је одлично!

Прочитајте још: Спремите се, јер следе неизбежне ПРОМЕНЕ! Плутон пролази кроз хороскоп САД и каже: Ништа није онако како изгледа!

Погрешно се мисли да је је Марс синоним за рат, насиље, рушилачку енергију и свеопшту агресију. Не, Марс даје снагу, храброст, ова планета даје страст! Дакле, почиње спектакл.

Марс је витез
Марс је храброст. Он је витез. Даје снагу људима да чине надљудске ствари. Да буду храбри, постану витезови данашњице.
Ако сте правили планове - сада ћете их испунити!

Ако сте имали много планова, желите да покренете свој посао, да дате отказ, заведете неког, било шта покренете - сада се полако отварају карте. Осетићете енергију. Имаћете снагу.

Ован

То је то! Крените, јер то сте ви. До сада вам није било јасно зашто вам не иде, али не размишљајте више о томе. Кренуло је. Само без свађа, једино је то важно.

Марс није лоша планета, напротив! Фото: Пиксабеј

Бик

Припремате се и ако сте доживели трасформацију, схватили где сте грешили - бићете победник.

Близанци

Пронађите своје место и лактајте се!

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД?! Новчаница од 20 ДОЛАРА најавила ЗЛО: Прво БЛИЗНАКИЊЕ, а сада и МАСКЕ! (ВИДЕО)

Рак

Каријера ће кренути узлазном линијом ако искористите енергију коју сте добили.

Лав

Енергетска бомба мора да се искористи, па ако сте презадовољни животом отворите блог, а ако нисте сада то можете да промените!

Девица

Можда вас нервира налет енергије, али штета је да пропадне. Почните, бар, дијету.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Вага

Заљубићете се у погрешну особу.

Шкорпија

Јасно је да ћете искористити снагу Марса, али Марс је оно што видите, а не замишљате.

Стрелац

Победићете у свему, а највише у љубави!

Јарац

Прија вам Марс. Вероватно ћете га искористити за посао, али можете много више!

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Водолија

Време је да представите своје идеје, преговарате, убеђујете.

Рибе

Код вас Марс значи новац. Зарадићете или неконтролисано изгубити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas